iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
4 adet elma,
1 paket pötibör bisküvi,
1 çay fincanı hindistancevizi,
1 yemek kaşığı pudra şekeri,
1 paket kakaolu puding,
25 su bardağı süt
Yapılışı:
Elmaların kabuklarını soyup, rendeleyin Bisküvileri robottan geçirin Pudra şekeri ile elmalara ekleyin Yoğurun Hazırladığınız elmalı hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın Hindistancevizine bulayıp, kubbe şeklinde servis tabağına dizip, buzdolabında 20 dakika bekletin Kakaolu pudingi sütle pişirip, soğutun Profiterolün üzerine döküp, fıstıkla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun
4 adet elma,
1 paket pötibör bisküvi,
1 çay fincanı hindistancevizi,
1 yemek kaşığı pudra şekeri,
1 paket kakaolu puding,
25 su bardağı süt
Yapılışı:
Elmaların kabuklarını soyup, rendeleyin Bisküvileri robottan geçirin Pudra şekeri ile elmalara ekleyin Yoğurun Hazırladığınız elmalı hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın Hindistancevizine bulayıp, kubbe şeklinde servis tabağına dizip, buzdolabında 20 dakika bekletin Kakaolu pudingi sütle pişirip, soğutun Profiterolün üzerine döküp, fıstıkla süsleyip servis yapın
Afiyet olsun