Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elon Musk: Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim

Elon Musk: Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim
0
124

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
170380.jpg

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından Manchester United’ı satan alacağını söyledi. Musk "Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim" ifadelerini kullandı.

Musk, paylaşımına gelen "Ciddi misiniz" sorusuna "Herhangi bir spor kulübünü satın almıyorum” yanıtını vererek açıklamasının 'şaka' olduğunu belirtti.

Musk, haftalar süren tartışmalı açıklamaların ardından temmuz ayında, 44 milyar dolar teklif verdiği Twitter'ı satın almaktan vazgeçtiğini açıklamıştı. Twitter ise Musk'ı, daha önce söz verdiği satın alma anlaşmasına uyması için mahkemeye vermişti.

Similar threads

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme oturuyor. Son periyotlarda Twitter'ı satın alıp almayacağı konusu ile gündemde olan Musk artık de bir spor kulübünü satın almaktan kelam etti. Musk, toplumsal medya hesabından futbol dünyasını ayağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Nisanda girdiği Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma muahedesinden temmuzda çıkarak toplumsal medya platformuyla mahkemelik olan ABD'li yüksek teknoloji devi Elon Musk'ın U dönüşünün 3. Dünya Savaşı endişesinden kaynaklandığı tez edildi. "Putin'in konuşmasını bekleyin" Business Insider'a...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Bu haftanın başında Elon Musk, Twitter'ı 41 milyar Euro'ya satın almak için resmi olarak anlaştı. 41 milyar Euro'yu tek çırpıda söyleyebiliyoruz. Pekala bu parayla hangi kulüpler satın alınabilirdi hiç düşündünüz mü? Yalnızca futbolcuların piyasa pahasına nazaran satın almak değil, kulübü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Twitter üzerinde ciddi bir kitleye sahip Elon Musk sosyal medya platformunu satın almak için kolları sıvamıştı. Kurul tarafından talebinin olumlu karşılanmaması Musk'ı durdurmadı ve şu anda Twitter'ın satın alınması söz konusu. Tesla ve SpaceX'in sahibi Musk, Twitter için 43 milyar dolarlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz devirlerde Elon Musk Twitter'ı satın almak istemesiyle gündeme gelmişti. Akabinde bu isteğinden geri çekilen Tesla CEO'su adeta başına iş aldı diyebiliriz. Çünkü Twitter şu anda Musk üzerindeki baskısını fazlasıyola artırıyor. Elon Musk'ı şirketi 44 milyar dolara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt