Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elon Musk meydan okudu! Beni tutuklayın...

Elon Musk meydan okudu! Beni tutuklayın...

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
16%2Dyil%2Dsonra%2Dyeniden%2Dsatin%2Daldi%2DDahi%2Dgirisimciden%2Dmilyon%2Ddolarlik%2Dadim%2D193997%2Ejpg

Tesla, Kaliforniya'daki Alamade County bölgesinde koronavirüs salgını nedeniyle açık kalması gerekmeyen iş yerleri ve fabrikaların kapalı tutulması talimatına rağmen, araba üretimine yeniden başlıyor.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, koronavirüs tedbirleri nedeniyle izin alamamasına rağmen Tesla'nın bugün üretime başlayacağını belirtti

Kuralları hiçe sayıp, bizzat fabrikada bulunacak olan Musk, sosyal medya hesabından, ''Alamede İlçesi'nin kurallarına rağmen Tesla bugün üretime başlayacak. Ben de herkesle beraber bantta olacağım. Birisi tutuklanacaksa sadece beni tutuklayın" dedi. 

muskttk.png

Daha önce de Kalifornia eyaleti yetkililerine Tesla'nın üretime başlamasına izin verilmesi çağrısında bulunan Musk, aksi takdirde şirketin Alameda bölgesindeki tek üretim tesisini Teksas ya da Nevada'ya taşımakla tehdit etmişti.

Musk'ın 4 Mayıs'ta ise şarkıcı Grimes'la bir oğlu dünyaya gelmişti. Çift oğullarına "X Æ A-12" ismini vermişti.

Similar threads

Elektrikli araba üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk ve California eyaleti yetkilileri arasında Kovid-19 önlemlerine rağmen üretime başlama tartışmasında anlaşmaya varıldı. Tesla'nın fabrikasının bulunduğu California'ya bağlı Alameda Bölgesi yönetiminden yapılan açıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Tesla CEO'su Elon Musk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle açık kalması gerekmeyen iş yerleri ve fabrikaların kapalı tutulması talimatına rağmen, araba üretimine yeniden başlayacaklarını bildirdi. Musk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tesla'nın, Kovid-19 yasağına rağmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Tesla ve SpaceX’in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, Tesla fabrikasının açılmasına corona virüsü önlemleri yüzünden izin verilmediği için şirketin genel merkezini California eyaletinden taşıyacağını duyurdu. TEKSAS’A TAŞINIYOR BBC Türkçe’de yer alan habere göre, fabrikanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Tesla ve SpaceX’in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, Tesla fabrikasının açılmasına corona virüsü önlemleri yüzünden izin verilmediği için şirketin genel merkezini California eyaletinden taşıyacağını duyurdu. TEKSAS’A TAŞINIYOR BBC Türkçe’de yer alan habere göre, fabrikanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Hisselerinin değeri dört ayda iki kattan fazla yükselen Tesla, Toyota'nın ardından dünyanın en değerli ikinci otomobil üreticisi oldu. Piyasa değeri 100 milyar doları aşan şirket, ikinciliği Volkswagen'den devraldı. Japon otomotiv devi Toyota'nın piyasa değeri 230 milyar dolar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,796Mesajlar
30,601Kullanıcılar
Poyraz_tuncSon üye
Üst Alt