Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Elon Musk yine yaptı: Önce alıyorum dedi, sonra şaka yaptığını açıkladı

Elon Musk yine yaptı: Önce alıyorum dedi, sonra şaka yaptığını açıkladı
0
66

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
musk-ve-yeni-bir-satin-alma-sakasi-daha-uqPH.jpg

Artık Tesla CEO'su Elon Musk’ın, milyonlarca takipçisine attığı tweet'lerde yaptığı şakaların değişmesi gerektiği bir gerçek. Zira bir şeyler satın aldığına dair yaptığı şakaların artık komik olmadığını söyleyebiliriz. Önemli olsa bile, dünyanın en güçlü adamının göz açıp kapayıncaya kadar fikrini değiştirebileceğini hepimiz biliyoruz. Hayli makûs olan Twitter ile geçmişine (ve günümüze) bakmamız bile, bu kanıyı desteklemek için kâfi.

Teknolojinin en enteresan milyarderi, Salı günü, kendisine 4.6 milyar dolara mal olacak bir futbol ekibini satın aldığını tweet'ledi. Musk'ın söylediği her şeyde olduğu üzere, bu tweet de bir anda yayıldı. Asıl heyecanı hissedenler ise, Tesla CEO'sunun kadrosu güçlü periyodundan kurtarmaya yardımcı olabileceğine dair umut ve heyecan lisana getiren Manchester United taraftarları oldu.

Ülkemizde de uzun yıllar oynayan Liverpool'un eski kanat oyuncusu Ryan Babel, Musk'ın bu duyurunun akabinde “şimdi Manchester United payı almak zorunda kalacağına” yönelik yorumlar yaptı. Kendini "devasa" bir Manchester United Taraftarı olarak tanımlayan ve futbol haberleri podcast'i The Goalmouth'un sunucusu Al Foran da Musk'a ekibi kurtarması için adeta yalvardı. Foran, gönderdiği bir tweet'te "Lütfen Manchester United'ı Kurtarın @elonmusk" dedi.

Premier Lig ekibi şu anda dönemde son sırada ve taraftarlar önümüzdeki hafta grubun sahibi American Glazer ailesine karşı bir protesto düzenlemeyi planlıyor.

Tabii ki Musk'ın önemli olmaması kimseyi şaşırtmadı. Milyarder, orjinal tweet'inden yaklaşık dört saat sonra söylentileri sonlandırdı: “Hayır, bu Twitter'da uzun müddettir devam eden bir latife. Rastgele bir spor grubu satın almıyorum. Lakin rastgele bir grubu alacak olsaydım, ManU olurdu. Çocukken favori grubumdu."

Manchester United yöneticileri ise, ise CNN Business'a söylentiler ve spekülasyonlar hakkında yorum yapmayacağını söyledi…