Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elon Musk'ın eşi müzisyen Grimes, çocuklarına verdikleri "X Æ A-12" adının anlamını açıkladı

Elon Musk'ın eşi müzisyen Grimes, çocuklarına verdikleri "X Æ A-12" adının anlamını açıkladı
0
52

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
Tesla%2DCEO%2Dsu%2DElon%2DMusk%2D7%2Dkez%2Dbaba%2Doldu%2D235128%2Ejpg

Grimes, Musk'ın 'bilmecesini' Twitter bildirimlerini dolduran hayranları için çözdü:

"- X, bilinmeyen değişken
- Æ, benim elfçe dilinde Ai'yi yazış şeklim (Aşk ve/veya yapay zeka-artificial intelligence)
- A-12 = Favori uçağımız SR-17'nin önceki modeli. Silahı yok, savunması yok, sadece çok hızlı. Savaşta çok iyi ama kaba kuvvet kullanmıyor
+
(A=Archangel, benim favori şarkım)
(Metal fare)"

Açıklamaya rağmen birçok sosyal meda kullanıcısı ismin nasıl söylendiğini veya ne anlama geldiğini anlamadığını ifade etti.

Bebeğin annesi 32 yaşındaki Kanadalı müzisyen Grimes, Şubat ayında hamilelik dönemi hakkında kendi YouTube kanalında yaptığı yayında bebeği 'cinsiyet ayrımı gözetemeden büyüteceklerini' söylemişti.

Gerçek adı Claire Boucher olan müzisyen "Bir cinsel kimlik vermek istemiyorum, belki hayatlarında o kimliği tercih etmeyecek" demişti.

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt