Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Elvan Günaydının internetteki şarkısı nedir

Elvan Günaydının internetteki şarkısı nedir
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Elvan Günaydının internette ünlü olduğu şarkının adı nedir

Cevap: Elvan Günaydının internetteki şarkısı nedir

Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım Şarkı Sözü

Tekrar Bir Sonbahar Akşamıydı
Aşk Sessizce Kapımı Çaldı
Bu Aşkın Sonu İmkansızdı
Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan
Masum Aşkın Gülleri Solmadan
Son Gecenin Sabahı Olmadan
Yokluğumun Farkına Varmadan
Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan
Vazgeçmemin Elbet Sebebi Var
Yüreğimde Kopan Fırtınalar
Benden Fazla İnanki Seni Yaralar
Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan *

Similar threads

Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım şarkı sözü Enbe Orkestrası & Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım şarkı sözleri Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım şarkısının sözleri: Tekrar Bir Güz Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Çaldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Elvan Gunaydının internette meşhur olduğu şarkının adı nedir Cevap: Elvan Gunaydının internetteki şarkısı nedir Elvan Gunaydın Gidiyorum Aşkım Şarkı Sozu Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Caldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gulleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Elvan Günaydın Gidiyorum Aşkım elvan günaydın gidiyorum aşkım indir elvan günaydın gidiyorum aşkım indir tekrar bir sonbahar akşamıydı aşk sessizce kapımı caldı dinle yeniden bir sonbahar akşamıydı dinle İki gündür evirip çevirip kesintisiz dinlediğim bi şarkı Sizlerler de paylaşmak istedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Elvan Gunaydın Gidiyorum Aşkım şarkı sozu Enbe Orkestrası & Elvan Gunaydın Gidiyorum Aşkım şarkı sozleri Elvan Gunaydın Gidiyorum Aşkım şarkısının sozleri: Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Caldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Gidiyorum Aşkım Gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Elvan gunaydınGidiyorum Aşkım sozu Gidiyorum Aşkım şarkı sozu Gidiyorum Aşkım şarkısı imageselvangunaydingidiyorumaskimsarkisozu5adab29769f7d Yine Bir Sonbahar Akşamıydı Aşk Sessizce Kapımı Caldı Bu Aşkın Sonu İmkansızdı Gidiyorum Aşkım Seni Kırmadan Masum Aşkın Gulleri Solmadan Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt