elveda anne anneye özlem mektubu üzülme annem gidiyorum işte bak evleniyorum üzülme annem gidiyorum iste bak evleniyorum işte dinle Ver anne elini öpeyim Bir parca arzu gidereyim Hakkını helal et Sütünü helal et Et ama mutlu olayım Ve gideceksem pek gideyim Üzülme annem oğlum gidiyor diye üzülme Hani bir keresinde Vatan anadır babadır demiştin ya İşte anne Annemi babamı korumaya gidiyorum Onlara evlat olmaya gidiyorum Merak etme anne Sen daima ardımdan dua et Duaların soğuk gecelerde Beni sarsın ısıtsın Birr de anne kendini sakın üzme Oğlum nerde ne yapıyor diye Oğlun anasının babasının kollarında id onlar için can veriyor bugün birincil günüm burada buralar çok soğuk sakın üşüyorum diye üzülme duaların yanımda onlara sarılıyorum yüreğin ellerimde ona tutunuyorum Tek sorun Senin sıcak yemeklerin yok önümde Olsun anne VATAN İÇİN ÇEKİLEN IZDIRAP,CEFA KUTSALDIR Katlanacağım anne Resmini öpüyorum geceleri Onlara sarılıp ta uyuyorum Ahh anne özlemin çok zorr … Birazdan çıkacağım anne Bu beklide sana son mektubum Sakın üzülme anne Yalnızca dua et Inleme diğer taraftan Oğlun: vatanına Anasına, babasına Evlat olduğunu gösterecek Onlara borcunu ödeyecek Sana son kez sarılmak isterdim anne Görmemek olursa Dönmemek olursa Sarılıp öpmek içime işlercesine kokunu sürüklemek isterdim anne sana aynı zamanda yüzüğümü gönderiyorum Nazlı’mda üzülmesin Unutsun beni Beklemesin dönmeyecek yari Sana bir şey itiraf edeyim mi anne KORKUYORUM korkum ölmek değil anne korkum vatanımın değil olması korkum evlatların yetim, babasız kalması korkum… Neyse anne Nazlı’mın gözlerinden öp Ben ona son nefesime kadar sevdalıyım Sevdalı kalacağım Anne! Eğer olur da ölürsem Tabutumu evin kapısında görürsen Sende Nazlı’mda üzülmeyin Gurur duy oğlunla,vatanla Sakın yas olur mu anne Her istediğimi yapıyordun ya anne Bunu da yap Nazlı’m…anne ona kızın gibi bak Beni unutmasın ama kalbinden silsin anne Ben onu o lahza unutmuş olacağım Ve ilk olarak ona ihanet edeceğim Çünkü; dokunduğum… sarıldığım… Bana sonsuza dek yar olacak Biri olacak yanımda; Tüfeğim… Beni sevgilerinizin yanına Dualarınızın yanında Bir şey daha saracak BAYRAĞIM İşte anne o zaman En mutlu insan ben olacağım Vatana Atalarıma Bayrağıma Borcumu ödeyeceğim ELVEDA ANNE