2019 Elveda Mesajları Kısa Elveda Mesajları Elveda Mesajları Kısa Birine elveda etmek isteyen bir misafirimiz varmış ve o misafirimiz bizden elveda mesajları istemiş Evet elveda mesajlarını veriyor ve diliyoruz oysa kimse sevdiklerine elveda demek ve elvedaları yaşamaz duymaz Buyrun Melek'lerim2019elvedamesajlarikisa5c55798bdfa7falt 1549105543 1549105543 2019elvedamesajlarikisa5c55798c224902019elvedamesajlarikisa5c55798c22490 2019elvedamesajlarikisa5c55798c22490 Tamir etmeye kalkma kalbimi başaramazsın sözlerimin önüne geçme durduramazsın ok yaydan çıktı bir defa pişman olucaksın elveda sana seninle olan anılara umutlara Ne yapsan gereksiz yere artık olmuyor seninle ne olur beni anla yaşanan hoş günlerin hatırına şansını artı baskı elveda Elveda sevgilim elveda sana göçüp gidiyorum hayatından bıraktım güzel yaşanmamış anıları sana gidiyorum abes bir karanlığa Acı çeken kalbime tek sözün yeter ölüm gibi gidişime elveda dersen giderim gel dersen her zaman peşindeyim Kuvvetsiz kalıyorum bundan böyle koşamıyorum gülerek ölüme gidiyorum isteksizce hayata elveda diyorum kimseye söylemeden, sessizce bırakıyorum hayatı sizlere elveda diyorum hepinize Sensizliğe tahammülüm kalmadı bundan böyle bu son satırlarım iyi oku ola ki vicdanınla birlikte gözlerinde ağlar, elveda sana ve senin hayatına elveda diyorum ve ben gidiyorum Zarar Vermek yok kazanmak isterdim, üzmek yok güldürmek isterdim, gel bana benimle yaşa seslenmek isterdim fakat elveda demek istemezdim Canıma okudu bu yaşam hep noktalarla bıraktı beni sonunu hiç getirmedi, derhal benim elimde fırsat ben tazıcam hayat okuyacak ve unutmayacak herkese elveda ölüm geliyorum sana Uykusuz kaldığım geceleri ağladığım saatleri kalbimi çıkarıp atmak istediğim günleri yazdım anılarıma hemen ise gidiyorum elveda Tamam dedim bundan böyle hayata gidiyorum ölüm kumarına bıraktım hayatı sana mutlu ol elveda Sonu gelmeyen bir gecenin içindeyim, sabahlar doğmuyor günlerime yalnızlık bastırıyor yüreğime, acı çekiyorum sözlerini anımsayıp küsüyorum hayata elvedaların geliyor aklıma tutamıyorum kendimi haykırıyorum dünyaya Sadece hayatın acı bir piyonuyum, dert hüzün hüzünler bende saklı, seni bulmuşken mutluluğu yakalamışken hemen ellerimiz bambaşka elveda zamanı Seni bulmuşken gidiyorum derhal seni sevmişken kaçıyorum acilen senin için bırakıyorum bu saçma sapan hayatı elveda sevgilim elveda sana Bir düş gibi başladı mutluluklar yaşandı acilen terk ediyorum yalan dünyayı bana yaşattığın yalan mutlulukları bırakıyorum sana elveda Severken ayrıldı ellerimiz gözyaşları içinde küstü gözlerimiz hayata, acilen sebepsiz çıkmazlardayız nedensiz elvedalar yaşıyoruz hayatımızda Ben seni üzgün kalbimle sevmişken sana defalarca ağlasada yüreğim gözlerim gülmüşken sen acımadan elveda dedin bana ben bunu haketmedim ama sanada elveda