Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elveda Mesajları

Elveda Mesajları
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Elveda Mesajları
Elveda Mesajları Kısa

Tamir etmeye kalkma kalbimi başaramazsın sozlerimin onune gecme durduramazsın ok yaydan cıktı bir kere pişman olucaksın elveda sana seninle olan anılara umutlara

Ne yapsan boşuna artık olmuyor seninle ne olur beni anla yaşanan guzel gunlerin hatırına şansını fazla zorlama elveda

Elveda sevgilim elveda sana gocup gidiyorum hayatından bıraktım guzel yaşanmamış anıları sana gidiyorum boş bir karanlığa

Acı ceken kalbime tek sozun yeter olum gibi gidişime elveda dersen giderim gel dersen her zaman peşindeyim

Zayıf kalıyorum artık koşamıyorum gulerek olume gidiyorum istemeden hayata elveda diyorum kimseye soylemeden, sessizce bırakıyorum hayatı sizlere elveda diyorum hepinize

Sensizliğe tahammulum kalmadı artık bu son satırlarım iyi oku belki vicdanınla birlikte gozlerinde ağlar, elveda sana ve senin hayatına elveda diyorum ve ben gidiyorum

Kırmak değil kazanmak isterdim, uzmek değil guldurmek isterdim, gel bana benimle yaşa demek isterdim ama elveda demek istemezdim

Canıma okudu bu hayat hep noktalarla bıraktı beni sonunu hic getirmedi, şimdi benim elimde fırsat ben tazıcam hayat okuyacak ve unutmayacak herkese elveda olum geliyorum sana

Uykusuz kaldığım geceleri ağladığım saatleri kalbimi cıkarıp atmak istediğim gunleri yazdım anılarıma şimdi ise gidiyorum elveda

Tamam dedim artık hayata gidiyorum olum kumarına bıraktım hayatı sana mutlu ol elveda

Sonu gelmeyen bir gecenin icindeyim, sabahlar doğmuyor gunlerime yalnızlık bastırıyor yureğime, acı cekiyorum sozlerini anımsayıp kusuyorum hayata elvedaların geliyor aklıma tutamıyorum kendimi haykırıyorum dunyaya

Sadece hayatın acı bir piyonuyum, dert keder huzunler bende saklı, seni bulmuşken mutluluğu yakalamışken şimdi ellerimiz ayrı elveda zamanı

Seni bulmuşken gidiyorum şimdi seni sevmişken kacıyorum şimdi senin icin bırakıyorum bu sacma sapan hayatı elveda sevgilim elveda sana

Bir duş gibi başladı mutluluklar yaşandı şimdi terk ediyorum yalan dunyayı bana yaşattığın yalan mutlulukları bırakıyorum sana elveda

Severken ayrıldı ellerimiz ağlayarak kustu gozlerimiz hayata, şimdi nedensiz cıkmazlardayız sebepsiz elvedalar yaşıyoruz hayatımızda

Ben seni ağlayan kalbimle sevmişken sana her zaman ağlasada yureğim gozlerim gulmuşken sen acımadan elveda dedin bana ben bunu haketmedim ama sanada elveda

alıntı

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt