Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Elveda Rumeli'nin Mustafa'sı

Elveda Rumeli'nin Mustafa'sı
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Elveda Rumeli'nin Mustafa'sı elveda rumelinin mustafası elveda rumelideki mustafanın hakiki adı rumelinin hayatı rumeli mustafanın reel adı rumeli mustafa ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman kendisini bakalım kiminle yakıştırmış HAYALİMDEKİ PARTNER KATE WİNSLET 1548637839 1548637839 elvedarumelininmustafasi5c4e569458c18elvedarumelininmustafasi5c4e569458c18 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertolgahan27mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg YÖNETMEN MURAT ŞEKER TARAFINDAN NATHALİE PORTMAN İLE BİR FİLMDE ROL ALACAĞI AÇIKLANAN TOLGAHAN SAYIŞMAN KENDİSİ İÇİN EN İDEAL PARTNERİ AÇIKLADI: 'OKUYUCU'YU İZLEDİM KATE WİNSLET İLE OYNAMAK İSTERİM atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Elveda Rumeli'de canlandırdığı Mustafa karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Tolgahan Sayışman yakaladığı başarıyı 'Hayallerimi yaşıyorum' diye tanımlama etti Önümüzdeki günlerde yeni sinema projeleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Sayışman'la dizinin Makedonya'daki setinde buluştuk * Makedonya'da hayat nasıl gidiyor? İyi gidiyor vallahi Burada yaşamaya mecburen alıştık Zorlukları oluyor mu? Evet, oluyor Gün geçtikçe İstanbul'u özlemeye başlıyorsunuz Kendime ev tuttum burada, gayet rahatım yani * Mustafa karakterini canlandırıyorsunuz Peki Mustafa'nın gidişatı nedir? İnanın onu sadece süreklilik grubu biliyor Onlar kafalarında bir şey oluşturuyorlar şimdi 1898 yılında Bundan Böyle hekimliğe geçmiş ve dahası çeteleri defetmeye çalışıyor başkaca Vahide'ye de aşık bir adam Fakat ilerleyen bölümlerde neler olur, başlarına ne kazanç hiçbir fikrim yok * Oyunculuğunuzu ilerletmek için neler yapıyorsunuz? Fazla film izliyorum bundan başka dizi çekiyor olmanın avantajlarını kullanıyorum Örneğin karakterin dışına çıkmadan, gizli gizli bazı şeyleri deniyorum İzliyorum, okuyorum * Kısa hikayeler yazıyordunuz Onlar ne alemde? Hala yazmaya devam ediyorum Dizinin senaristi Alican Yaraş'la fikir alışverişinde bulunuyoruz Dram da, romantik komedi de yazıyorum şu anda da yazdığım bir hikaye var Hatta onun tarzı da romantikkomedi * Kendinize bir kariyer planı çizdiniz mi, yoksa kazara mi hareket ediyorsunuz? Aslında her ikisi de Beş sene öncesinde hayal ettiğim yerdeyim O zamanlar sinema benim için büyük bir hayaldi * O yıllarda verdiğiniz röportajlarda da sinemadan ve tiyatrodan bahsetmişsiniz O zamanlar oyunculuğa dinmek istediğimi, sinemanın benim için koskocoman düş olduğunu söyledim Lakin derhal çok şükür Allah'a, keza oyunculuk yapıyorum hem de sinemaya adım attım O yüzden bugün hayallerimi yaşıyorum; hayal ettiğim noktayım * Bundan sonrası için planlarınızda neler var? Yurtdışıyla ilgili planlarınız vardı id Workshop'lara bulunma, oyunculuk eğitimi almak, kafamı boşaltmak için gitmek istiyorum Gerçi biz burada zaten yurtdışındayız Unutmuşum (gülüyor) İlerideki hedeflerim doğrusu hem beni memnun etme edecek keza de beğenilecek sinema filmlerinde yer edinmek Yine Murat Şeker'in bir projesi var O bir röportajında ondan bahsetmiş Zaten Nathalie Portman ile benim düşünmüş Zaten onun açıklamasından daha sonra telefonum susmadı (gülüyor) * Bu zihin aşamasında mı, yoksa hazırlıkları yapılan bir proje mi? Kendi adıma ön hazırlıklarına başladım * Portman kabul etmiş mi peki? Bu konuyla ilgili bir bilgim yok Lakin girişimlerinin olduğunu biliyordum O zaten uzun zamandan beri Almanya'da, Berlin Film Festivali'nde, oradan da ABD'ye gidecekti Zaten hayalindeki fikirden bahsetmiş Keşke olsa Fakat Nathalie olmasa da olur Çünkü Murat'ın anlattığı öykü fazla hoşuma gitti Eminim oysa hoş bir şey olacaktır şu anda önemli bir şekilde konuştuğumuz tek sinema filmi bu Tekrar bunun gibi birkaç öykü var senaryolaşacak * Murat Şeker sizin için hayalindeki partneri söylemiş Peki siz kimi isterdiniz? Bilmem Fakat her film izlediğimde, 'keşke bununla oynasaydım' diyorum En son 'Okuyucu'yu izledim; 'keşke Kate Winslet ile oynasaydım!' dedim (gülüyor)  

858,497Konular
981,973Mesajlar
29,971Kullanıcılar
ahmet1903Son üye
Üst Alt