Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emek verilmiş bir armağan sıralamak istiyorum

Emek verilmiş bir armağan sıralamak istiyorum
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hoşlandığım bir kıza emek vereceğim bir armağan düzenlemek istiyorum kalıcı bir şey olmasını düşünüyorum hafıza yardımında bulunur musunuz maliyeti kayda değer yok her türlü harcamayı yapabilirim çoktan fazla teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlarHoşlandığım kıza armağan almış bulunuyorumDostça niyetinede olsa bu hediyeyi vermek istiyorumNormalde ilk gün tanıştığımızda birbirimizi tanımak amaçlı hoşlandığımız şeylerden bahsetmiştik oda bu nesil şeylerden bahsetmişti bana Fotoğrafları; Kırmızı almadım çünkü yanlış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir bir kızla konuşuyorum Kız beni iki kez reddetti, sonra diğer bir çocukla çıkmaya başladı İlişkileri uzun sürmedi 1520 gün falan Biz onunla bu süre içinde konuşmuyorduk Ben özellikle uzaktan duruyordum, o arada konuşmaya çalışıyordu pek oralı olmamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
İkizler Burcu 2008 Aralık ayı yorumu Aşk ve İlişkiler Sevgili İkizler 2008 yılını uğurlamaya hazırlandığımız Aralık ayı içinde aşk hayatınız ve ilişkileriniz konularında etkin olacak gezegen hareketlerinin başında 16 Kasım27 Aralık tarihleri arasında başlayan Mars gezegeninin Yay burcu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt