Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emekli orgeneraller için suç duyurusu

Emekli orgeneraller için suç duyurusu
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Emekli orgeneraller için kabahat duyurusu Kahramanmaraş'ta bir esnaf darbe planları yaptıkları iddiasıyla iki orgeneral hakkında kabahat duyurusunda bulundu Kahramanmaraş'ta bir esnaf ''darbe planları'' yaptıkları iddiasıyla eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı ile emekli Orgeneral Çevik Bir hakkında suç duyurusunda bulundu Kahramanmaraş Adliyesi önünde gazetecilere açıklamada yer alan Ahmet Bilgili, son günlerde medyada bulunan bir takım haber ve belgelerde, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı ile emekli Orgeneral Çevik Bir'in ''darbe planları'' yaptığı bilgilerinin yer aldığını ifade ederek, laf konusu komutanlar hakkında hukuki işlem yapılmasını istedi Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu ve Cumhuriyet savcılarını göreve çağırdığını dile getiren Akıllı, ''Ben esnafım Bu kişiler benim verdiğim vergilerle ücret alan ırk İnsanları suçlayarak, darbe planları yaparak yatırım yapmama engel olarak, benim gibi binlerce esnafın önünü kesmişlerdir'' dedi Laf konusu haberler ve iddialar karşı psikolojisinin bozulduğunu öne süren Ahmet Akıllı, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı ile emekli Orgeneral Çevik Bir'in ''darbe planlamak'' suçlamasıyla cezalandırılmaları için yazdığı dilekçeyi, Cumhuriyet Savcılığına verdi  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt