Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emeklilerin 300 TL hayali

Emeklilerin 300 TL hayali
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Emeklilerin 300 TL gerçek dışı Emekliler, hükümetten bir defaya mahsus 300 TL verilmesiyle ilgili yeni bir adım bekliyor Ekonomiden sorumluluk sahibi Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, iç tüketimi artırarak piyasayı yenilenmek üzere memur ya da emeklilere 200300 TL tutarında masraf amaçlı bir defaya kasıtlı olarak ödeme yapılması yönünde hazırlık yapıldığını açıklaması ve Sanayi ve Ticaret Bakanı Başarı Çağlayan’ın da buna takviye vermesi memur ve işçi emeklilerini sevindirirken, bu yöndeki uygulamanın geçikmesi emeklileri kaygılandırıyor NE VAKIT ALACAĞIZ? Türkiye Emekçi Emeklileri Derneği Çankaya Şube Başkanı Mehmet Höçü, konuyla ilgili olarak kendilerine binlerce telefonun geldiğini ve “Ne süre alacağız? sorusunun kendilerine yöneltildiğini ifade ederek, “Emekli galeyana geldi, hükümet bu yöndeki taahhüdünü bir an önce yerine getirmelidir dedi ILK ADIM NE ZAMAN ATILMIŞTI? Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, 10 Mart tarihinde AKP'nin MKYK toplantısında idareli krize karşısında yeni tedbir paketi hazırlığı yaptıklarını açıklarken, iç tüketimi artırarak piyasayı yenilenmek üzere memur veya emeklilere 200300 TL tutarında masraf amaçlı bir defaya kasten ödeme yapılması yönünde çalışmaları olduğunu belirtmişti Sanayi ve Ticaret Bakanı Galibiyet Çağlayan da, 13 Mart günü Muş'ta yaptığı açıklamada, iç talebin canlanması için memur ve emekliye verilmesi düşünülen ikramiye konusuna olumlu yaklaştığını belirterek, Önümüzdeki günlerde ekonomi koordinasyon kurulunda bunu arkadaşlarımızla görüşeceğiz Tabi ama ben de böyle bir öneriye sıcak bakıyorum Ticaret hayatının mutlak suretle canlı ve diri tutulması gerekiyordemişti  

858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt