Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emel Sayın "Photoshop yap dedim gençleştim"

Emel Sayın "Photoshop yap dedim gençleştim"
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emel Sayın Photoshop yap dedim gençleştim emel sayın photoshop devlete ait, yeni albüm kapağı için bakın neler yapmış meşhur isim 1548659541 1548659541 emelsayinphotoshopyapdedimgenclestim5c4eab595b8c3emelsayinphotoshopyapdedimgenclestim5c4eab595b8c3 emelsayinphotoshopyapdedimgenclestim5c4eab595b8c3 Son dönemlerde Sibel Can'ın yeni albüm kapağında ama Photoshop'lu devlete ait durum oldu ve bu konuda birde Emel Sayın Photoshop yorumu yaptı Melek'ler Uzun yıllardır albüm çıkarmayan Emel Sayın Türk Hava Yolları’nın davetiyle gittiği Malaga’da Halk Müzik sahibi İskender Kamu ile 3 albümlük uzlaşma imzaladı Sayın, albüm yapmanın geçmişe tarafından epeyce zorlaştığını belirterek, “Çok uzun ara verdim Bundan Böyle albüm gerçekleştirmek zorlama İskender Bey ile film müzikleri, türkü ve herzamanki Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan üç albüm için el sıkıştık Eylülde birincil albüm piyasaya çıkacak dedi ‘Bu kez eksik photoshop’ Albüm kapağı fotoğrafları için yazın güneşli bir günde Topkapı Sarayı bahçesini kullanacaklarını söyleyen Sayın, “Muhtemel olduğunca az photoshop kullanacağız En son Ahmet Özhan’la “Aşk ı Muhabbet adlı proje dahilinde birlikte çektirdiğimiz fotoğraflar azıcık pozitif photoshop’lu olmuş O da benim yüzümden oldu Fotoğrafçının kabahati yok Ben o gün fazla keyifliydim ve fotoğrafçı arkadaşa, ‘Beni fazla güzel yap gençleştir Gençleştirirseniz size çikolata alacağım’ diyerek takıldım O dost da epey photoshop yapmış Ama ben yine de çikolata aldım diye konuştu  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt