Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'a nafaka tepkisi! 'Söylediği gibi krizde değil'

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'a nafaka tepkisi! 'Söylediği gibi krizde değil'
0
35

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
emina_jahovicten_mustafa_sandala_nafaka_tepkisi_soyledigi_gibi_krizde_degil_1620400715_8572.jpg

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, eski eşi şarkıcı Mustafa Sanadal'ın ekonomik durumunu neden göstererek ödediği nafakanın düşürülmesini talep etmesi hakkında konuştu. Jahovic, Sandal'ın söylediği gibi krizde olmadığını bildiğini belirtti.

Eski evli şarkıcılar Emina Jahovic ile Mustafa Sandal arasında nafaka anlaşmazlığı yaşanıyor. Ekonomik açıdan krizde olduğunu belirten Mustafa Sandal pandemi nedeniyle yaşadığı krizden ötürü, ödemekte olduğu 25 bin TL'lik nafakanın 10-15 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemeye başvuracağı da iddia edildi. Bu durumu kabul etmeyen Jahovic, Sırp basınına açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, 'Şu anda söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum.' dedi.

qdAcq_1620401153_8282.jpeg

Jahovic ayrıca Sandal'ın kendisine 26 boyunca tek kuruş ödemediğini ve alacaklı olduğu Türk parasıyla 740 bin TL'lik bir nafaka borcunun da olduğunu iddia etti.

858,481Konular
981,444Mesajlar
29,608Kullanıcılar
diyar123Son üye
Üst Alt