İmgede Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü.
Cinayet, 18 Ağustos'ta Menderes Caddesi'ndeki kafede işlendi. Fedai Baran, 4 yıl evvel boşandığı eski eşi Emine Bulut ve kızı F.B.B. ile kafede buluştu. Fedai Baran ile Emine Bulut, ortasında tartışma çıktı. Kısa müddette büyüyen tartışmada Fedai Baran, yanındaki bıçakla eski eşini, kızının gözü önünde bedeninin çeşitli yerlerinden bıçakladı.
Emine Bulut kanlar içinde kalırken, Fedai Baran taksiye binerek kaçtı. İhbar üzerine gelen sıhhat grupları, yaralanan Emine Bulut ile kızı F.B.B.'yi ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Bulut, tabiplerin tüm eforuna karşın hayatını kaybetti.
Fedai Baran, olayın akabinde Bahşılı ilçesinde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Fedai Baran, mahkemedeki sözünde, "Çocuğumun velayeti konusunda konuşurken bana hakaret edince sonlanıp yanımda gezdirdiğim bıçakla vurdum" dedi.
'ÖLMEK İSTEMİYORUM'
Emine Bulut'un saldırının hemen akabinde olay yerinde çekilen imgesi ortaya çıktı.
İmajda kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat ettiği görüldü.
Kızı F.B.B.'nin ise "Anne lütfen ölme" diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması imaja yansıdı. İmgede Fedai Baran'ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.
TOPLUMSAL MEDYADA BÜYÜK ÖFKE
Emine Bulut'un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesiyle ilgili haberlerin yayılmasının akabinde toplumsal medyada bayan cinayetlerine yönelik ağır reaksiyon oluştu. #EmineBulut etiketi TT'de 1'inci sıraya yükselirken, Fenerbahçe'nin Twitter hesabından da reaksiyon bildirisi geldi.