Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emine Erdoğan KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi

Emine Erdoğan KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi
0
50

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
emine_erdogan_kadem_yonetim_kurulu_uyeleri_ile_bir_araya_geldi_1660989820_2225.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek "Kadın ve aile odaklı faaliyetleri" hakkında istişarede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadının değerini ön planda tutan faaliyetlerine hız kesmeden ve yorulmadan devam ediyor. Erdoğan, İstanbul'da KADEM (Kadın ve Demokrasi Derneği) üyeleriyle buluştu. Çeşitli konuların konuşulduğu bu toplantıda özellikle "Kadın ve aile odaklı faaliyetlere" dikkat çekildi.

HWivp_1660989722_0763.jpg
Emine Erdoğan KADEM üyeleriyle bir araya geldi

KADIN VE AİLE ÜZERİNE FAALİYETLER ÜZERİNDE DURULDU

KADEM üyeleriyle çeşitli konularda istişarede bulunan Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından konuya dair, "Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Kadın ve aile odaklı faaliyetleri hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. @kademorgtr" şeklinde paylaşımda bulundu.

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) eski ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, himayelerinde gerçekleştirilen Türkiye Dokuma Atlası Projesi kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kadın büyükelçi ve büyükelçi eşlerini ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 13. Büyükelçiler Konferansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Toplumsal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) eski ve yeni idare heyeti üyeleriyle bir ortaya geldi. Emine Erdoğan, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Toplumsal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump ile bir araya geldi. İş seyahati için eşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber Beyaz Saray'a giden Emine Erdoğan'ı ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump karşıladı. Karşılama sonrasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Yöneticisi Donald Trump'ın eşi Melania Trump ile bir araya geldi. İş seyahati için eşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Beyaz Saray'a giden Emine Erdoğan'ı ABD Lideri Donald Trump ve eşi Melania Trump karşıladı. Karşılama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt