Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emine Erdoğan'dan "koruyucu aile olma" çağrısı

Emine Erdoğan'dan "koruyucu aile olma" çağrısı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
emine_erdogandan_koruyucu_aile_olma_cagrisi_1636460858_473.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her çocuğun sevgi, şefkat ve güven içinde büyümesi için sizi de koruyucu aile olmaya davet ediyorum.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca hazırlanan koruyucu aile tanıtım filmine yer vererek, şunları kaydetti:

"Bir çocuğun gülümsemesi en büyük hazine ve bu hazineye ulaşmak için yüreğimizi açmamız yeterli. Gönül Elçileri projemizle koruyucu aile sayısını 6 bine çıkardık. Her çocuğun sevgi, şefkat ve güven içinde büyümesi için sizi de koruyucu aile olmaya davet ediyorum."

Similar threads

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her çocuğun sevgi, şefkat ve itimat içinde büyümesi için sizi de hami aile olmaya davet ediyorum. HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Aile ve Toplumsal Hizmetler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Koruyucu aile, devlet koruması altında yaşayan yaşayan kimsesiz çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için hayata geçirilen uygulamadır. Son zamanlarda gönüllü olarak koruyucu aile olmanın detaylarının araştırılıyor. Peki koruyucu aile olmanın şartları nelerdir, kimler koruyucu aile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Esirgeyici aile, devlet muhafazası altında yaşayan yaşayan kimsesiz çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için hayata geçirilen uygulamadır. Son vakitlerde istekli olarak gözetici aile olmanın ayrıntılarının araştırılıyor. Pekala hami aile olmanın kaideleri nelerdir, kimler esirgeyici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Elmalı'da iki kardeşin istismarına ilişkin, "Her bir çocuk istismarı kalbimizde onulmaz yaralar açıyor. Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur." dedi. Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca Beştepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın da yer aldığı Koruyucu Aile Günü Şenliğine katıldı. Erdoğan konuşmasında, koruyucu aile sayısının her gün arttığını dile getirdi. Önceki gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt