Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emine Erdoğan'dan MEB'e teşekkür paylaşımı!

Emine Erdoğan'dan MEB'e teşekkür paylaşımı!
0
38

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
emine_erdogandan_mebe_tesekkur_paylasimi_1639576132_1495.jpg

Geçtiğimiz gün bir okulda MEB'in koronavirüs kapsamında hazırladığı kit hakkında detay veren Emine Erdoğan, bu süreci hızlandıranlara teşekkür etti.

Okulların devamı için bu yıl kapatılmamasından sonra alınan PCR testi önlemine karşılık Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Çocukların sürekli PCR testi olmalarının zararlı olması akabinde tükürük kiti getirildi. Bu projeye destek veren Emine Erdoğan'da hemen hayata geçirilen bu proje için teşekkür paylaşımında bulundu. 

İşte Emine Erdoğan'ın paylaşımı:

"Yerli ve millî antijen kiti üreten meslek lisesi öğrencilerimiz, sizler ülkemizin umudu ve gururusunuz. Sağlık Bakanlığı onayının ardından   bu kitlerin ayda 30 milyon üretim kapasitesine ulaşacağını da memnuniyetle öğrendim. 
Başarılarınızın devamını diliyor, tebrik ediyorum."

Similar threads

Geçtiğimiz gün bir okulda MEB'in koronavirüs kapsamında hazırladığı kit hakkında ayrıntı veren Emine Erdoğan, bu süreci hızlandıranlara teşekkür etti. Okulların devamı için bu yıl kapatılmamasından sonra alınan PCR testi tedbirine karşılık Ulusal Eğitim Bakanlığı harekete geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Eğitim hayatının devam edilmesi için PCR testi zarurî tutulmuştu. Lakin küçük yaş kümelerinin bu devamlılık için uygun olmaması konusunda Sıhhat Bakanlığı tarafından yeni bir yol arandı. Tükürme ile elde edilecek sonuçların haberini Emine Erdoğan verdi. Ayrıyeten Erdoğan, yeni yıl müfredatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Eğitim hayatının devam edilmesi için PCR testi zorunlu tutulmuştu. Ancak küçük yaş gruplarının bu devamlılık için uygun olmaması konusunda Sağlık Bakanlığı tarafından yeni bir yol arandı. Tükürme ile elde edilecek sonuçların haberini Emine Erdoğan verdi. Ayrıca Erdoğan, yeni yıl müfredatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hayata geçirilen tüm dünyaya örnek olacak 'Sıfır Atık Projesi'nin genç nesillere aktarılmasının önemli olduğunu belirtti. Sıfır atık projelerine öncülük ederek tüm dünya liderlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı kitabının tanıtım programına katılan tüm misafirlere, danışmanlara, şeflere ve sektör temsilcilerine teşekkür etti. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Emine Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt