Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emine Ün sevgilisi sayesinde ölümden döndü

Emine Ün sevgilisi sayesinde ölümden döndü
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emine Ün sevgilisi doğru ölümden döndü emine ün kızı emine ün sevgilisi emine ün, kızı, sevgilisi, sevgilisi kim, tolga karataş, resimleri, sıhhat koşul, hakkında haberleri burada akradaşlar Geçtiğimiz günlerde, kısmı felç geçiren Emine Ün'ün sıhhat düzeldi Melek'lerim Sevgilisi Tolga Karataş doğru hayatının kurtulduğunu söyleyen Emine Ün, bakın daha neler söylemiş Melek'lerim Geçen hafta kısmi felç riskiyle kaldırıldığı hastanede beyin toplardamarlarının tıkandığı saptama edilen ünlü oyuncu Emine Ün, önceki gün taburcu oldu 1548654390 1548654390 emineunsevgilisisayesindeolumdendondu5c4e973b1a6f9emineunsevgilisisayesindeolumdendondu5c4e973b1a6f9 emineunsevgilisisayesindeolumdendondu5c4e973b1a6f9 Yaşadıklarını “Yaz Sürprizi programında anlatan Ün, o an yanında yer alan sevgilisi Tolga Karataş baştan sona ölümden döndüğünü anlattı Ün şunları söyledi: “Tolga yanımda olmasaydı ölebilirdim Çünkü 2 saat hastaneye geç gitmiş olsam doktorlar ölüm riskinin artacağını söyledi Sağ tarafım komple felç olmuştu Kulağımdan ayağımın altına değin bir anestezi vardı Beyne dışarı giden atardamarlar tıkalıymış Ameliyat öncesi kızımın yanımda olmasını istedim Sağ olsun Emre (Kınay) anında çocuğumu getirdi Ona teşekkür ediyorum Zaten Emre’yle hiç küsmedik Kızımız için buluşuyoruz Bu duruma stresin niçin olabileceğini de söyleyen Ün, “Her Zaman içime attım demek ancak Benim için yoğun bir dönemdi diye konuştu  

858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt