dikte ben sen olamam şarkı sözü üstüme gelme bak kafa tutarım kafa tutarım şarkısı üstüme gelme dikte Böylece diyorlar böyle diyorlar Şekile mekile takılıp üzüyorlar İnsana dünyayı bakımlı ediyorlar Takıp sınıflandırıyorlar Eğriyi doğruyu haberdar olan ya onlar İnsanı kaderine küstürüyorlar Kaçtım kaçtım durdum Kendime yok her zaman kendimden Ne zamanki bana geri döndün Ümitle donandım her tarafta Ben ben ben oldum yaşayınca Onun bunun kitabına tarafından Ben yeniden beni bende buldum Sığınınca kalbime bitmiş Ben bundan böyle Ne yasak tanırım Ne kural tanırım Ruhum bedenime kuytu bunalırım Üstüme gelme bak kafa tutarım Acımam tozu dumana katarım Ben sen olamam Olursam eğer Kendimi kızgın ateşlere atarım Uymam sürüye uymaktansa Kendimi kurda yem yaparım Ya sev seveceksin olduğum gibi ya da çıkar at kalbinden beni Değiştirmeye çalış yargıla Hangimiz kusursuz mükemmeliz fakat Bana tepeden bakıp da kendini Daha özel imtiyazlı sanma Kaçtım kaçtım durdum Kendime yok hep kendimden Ne zamanki bana geri döndün Ümitle donandım bitmiş Ben ben ben oldum yaşayınca Onun bunun kitabına kadar Ben yeniden beni bende buldum Sığınınca kalbime baştan Ben bundan böyle Ne yasak tanırım Ne kural tanırım Ruhum bedenime rahat bunalırım Üstüme gelme bak kafa tutarım Acımam tozu dumana katarım Ben sen olamam Olursam eğer Kendimi kızgın ateşlere atarım Uymam sürüye uymaktansa Kendimi kurda yem yaparım