Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir Benderlioğlu kimdir

Emir Benderlioğlu kimdir
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Emir Benderlioğlu kimdir adını feriha koydum levent kim emir benderlioğlu adını feriha koydum levent karakteri karakteri kim kimdir dikte benderlioğlu kimdir, kısaca hayatı, yaşam öyküsü, biyografisi, hayatı, hakkında bilgiler, oynadığı filmler, oynadığı diziler, filmleri, dizileri, resimleri, gerçek adı Dikte Benderlioğlu hakkında ve hayatı hakkında merak edilen tüm bilgiler bu yazımızda yer almaktadır Melek'ler 1549423859 1549423859 emirbenderlioglukimdir5c5a54f7e1843emirbenderlioglukimdir5c5a54f7e1843emirbenderlioglukimdir5c5a54f7e1843 Atıf Emir Benderlioğlu 28 Ekim 1979 Ankara'da doğdu İstanbul Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini bitirdi Önce Heykel okuyan oyuncu daha sonra Grafk Bölümüne geçti daha sonra TRT tanıtım kordinatörü olarak çalıştı Ankara'da arkadaşı Alper Çağlar ile tanıştı ve sonra Alper Çağlar'ın yönetiminde: Camgöz (2007) Batu Bukalemun (2006) Ozan 4 Saat (2004) Ferit filmlerinde ve rollerinde oynadı Camgöz hariç bu filmlerde başrol oynadı Çağlar'ın filmlerindeki performansıyla alkış toplayan oyuncu Inanılmaz Uygur casting ajansına kaydoldu ve İstanbul'a yerleşti Ademin Trenleri adlı filmdeki karakterleden biri olan Bekir karakterini canlandırdı sonra da Gürültüsüz Fırtına adlı dizide İbrahim karakterini canlandırdı 2008 yılında da Med Üretim dizisi olan Dedektif Biraderler'de başrol oyuncusu olarak Savaş karakterini canlandırdı Şimdi ise Kavak Yelleri'nde Mine'nin sevgilisi Burak karakteri ile karşımıza meydana çıkan Emir Benderlioğlu fotoğrafçılıkla da yakından ilgilenmektedir Animasyon, 3D grafik gibi konulardaki yarışmalarda da ödüller kazanmıştır Hem yakın süre önce yakın arkadaşı Işın Karaca, Ferdi Kurtuldu ve Eda Ertürk'le İstanbul Cihangir Akyol sokakta Cafe Benderli isminde bir cafe açmıştır Ve 2010'un Ocak ayında vizyona girmesi beklenen DELI DUMRUL Kurtlar Kuşlar Aleminde adlı iddalı komedi filminde dumrul adlı basrol karakteri ile karsımıza cıkacaktır Şimdilerde ise TRT1'de yayınlanan Ayrılık adlı dizide Eytan karakterini canlandırıyor Adem'in Trenleri (2006) Bekir Sessiz Fırtına (2007) İbrahim Dedektif Biraderler (2008) Savaş Kavak Yelleri (2008) Burak DELI DUMRUL Kurtlar Kuşlar Aleminde () Dumrul Ayrılık () Eytan  

858,497Konular
982,024Mesajlar
30,005Kullanıcılar
Üst Alt