Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emir'in Yolu Yeni Oyuncuların İsimleri

Emir'in Yolu Yeni Oyuncuların İsimleri
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Yeni oyuncu kadrosu

Emir'in Yolu dizisine yeni katılan isimler kimler?

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu bu akşam yeni sezonun ilk bolumuyle izleyici karşısına cıktı Feriha'nın olumunun uzerinden 3 ay gecmiş ama Emir hala kendini toplayamamış, hayattan bir beklentisi kalmamış halde

Diziden ayrılan isimler kadar diziye yeni katılan isimlerde kendinden fazlasıyla bahsettiriyor İşte Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu yeni sezonda kadroya dahil olan yeni isimler ve resimleri

Furkan Andıc (Selim)
imagesemirinyoluyenioyuncularinisimleri5aefc354cbec2

Beril Kayar (Zulal)
imagesemirinyoluyenioyuncularinisimleri5aefc3587c111

Zeynep Camcı (Can)
imagesemirinyoluyenioyuncularinisimleri5aefc359a5328

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu İlk Fotoğraf Adını Feriha Koydum dizisi adına Emir'in Yolu ekini alarak yeni sezonda devam edecekDizi, yeni sezondaki ilk bolumuyle 7 Eylul Cuma akşamı Show TV'de izleyicilerle buluşacakAdını Feriha Koydum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı Kadrodan ayrılan Hazal Kaya'nın ardından ekibe Zeynep Camcı dahil oldu Emir'in Yolu adıyla devam eden dizinin yeni hikayesinde yer alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Fotoğraf merak edenler için burada Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Kare Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Birincil Resim Adını Feriha Koydum dizisi Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasından sonradan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır Polis kız Can Serter 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nda Yeni Bir Yüz Damla Debre Emir'in Yolu Dizisine Yeni Oyuncu Damla Debre Damla Debre Emir'in Yolunda Sevgili melekler, yeni sezona merhaba diyen Adını Feriha KoydumEmir'in Yolu dizisinde Zeynep Çamcı 'nın peşinde kadroya yeni bir isim daha katıldı; Damla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt