Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Olacak

Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Olacak
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı

Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu

Cağatay Ulusoyla diziyi devam ettirme kararı alan MedYapım once dizinin adını Adını Feriha KoydumEmirin Yolu olarak değiştirdiArdından da yeni Ferihayı buldu Recep İvedikte rol aldıktan sonra Leyla ile Mecnunda Şirin karakterine hayat veren Zeynep Camcı diziye polis Can olarak dahil oldu

Can, Feriha oldukten sonra bunalıma giren Emirin yaralarını sarmaya calışacak

imagesemirinyolununyeniferihasikimolacak5aefbe67817df

:wwwyerliguzellerzeynepcamciresimleri202236

Similar threads

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Dizisinde Yeni Feriha Kim Olacak ? Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Dikte'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Sevgili melekler, geçen sezonun en çok izlenilen filmlerinden biri olan Adını Feriha Koydum, yeni sezonda Adını Feriha Koydum Emirin Yolu ismiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Emir'in Yolu'nun Yeni Feriha'sı Kim Oldu Çağatay Ulusoyla diziyi devam ettirme kararı alan MedYapım önce dizinin adını Adını Feriha KoydumEmirin Yolu olarak değiştirdiArdından da yeni Ferihayı buldu Recep İvedikte rol aldıktan daha sonra Leyla ile Mecnunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi Zeynep Camcı 'dır Polis kız Can Serter 'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter Kimdir Gercek İsmi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dİzisindeki Can Serter Gercek Adı Nedir Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Can Serter kimdir Emir'in Yolu dizisinde, polis Can Serter karakterini canlandıran guzel oyuncunun gercek ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Emir'e Yeni Feriha Aranıyor Cağatay Ulusoy'a Yeni Feriha Aranıyor Hazal Kaya'nın diziden ayrılacağı, dizinin final yapacağı soyleniyordu amaShow TV'nin de ısrarıyla dizinin devam edeceği ortaya cıktı Adını Feriha Koydum gelecek sezondan itibaren Vahide Gordum'suz ve Hazal Kaya'sız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt