Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

emniyet kemeri sloganları

emniyet kemeri sloganları
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
emniyet kemeri slogan emniyet kemeri sloganları

Emniyet Kemeri İle İlgili Sloganlar

Adı ustunde emniyet kemeri, bunu anlamayan zihniyete ne demeli,
İki siyah bant, Ne canlar kurtarır dene bak
Emniyet kemeri değil ki paralı takmayan ya olu ya da yaralı
Unutma takman gereken kemerini hayatınla odersin bedelini,
Adından belli emniyet kemeri, Bunu duşunenlere nasıl teşekkur etmeli
Emniyet kemeriyle dostsun olum listesinde yoksun
Cıkmayın yola kemersiz yoksa canınız cok mu değersiz
Opturmek istersen torunlarına elini, Bir an evvel emniyet kemeri ile sar belini

Similar threads

güvenlik kemeri slogan emniyet kemeri sloganları Güvenlik Kemeri İle İlgili Sloganlar Adı üzerinde emniyet kemeri, bunu anlamayan zihniyete ne demeli, İki siyah bant, Ne canlar kurtarır dene bak Emniyet kemeri değil ama paralı takmayan ya ölü ya da zarar görmüş Unutma takman gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
emniyet kemeri ile ilgili sloganlar emniyet kemeri sloganları Kemerİnİ takma, namazina baŞla! Emnİyet kemerİ takalim, yolumuza bakalim! Emnİyet kemerİ hayatimizin meleĞİ! On koltuĞa oturdum, hava yastiĞiyla boĞuldum! On koltuĞa oturdum, kendİmİ camda buldum! Emnİyet kemerİ hayatimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
emniyet kemeri ile ilgili sloganlar güvenlik kemeri sloganları Kemerİnİ takma, namazina baŞla! emniyet kemerİ takalim, yolumuza bakalim! güvenlik kemerİ hayatimizin meleĞİ! Ön koltuĞa oturdum, hava yastiĞiyla boĞuldum! Ön koltuĞa oturdum, kendİmİ camda buldum! güvenlik kemerİ hayatimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Trafik Polisi Sloganları, Trafik Polisi İle İlgili Sloganlar Nelerdir, ALKOL Trafikte icki oldurur ihmal surundurur dikkat guldurur Alkol algıları koreltir trafiği kirletir Alkol canavarına esir olup trafik canavarına sefil olma Uykusuz cıkma yola uyuyamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Trafik Polisi Sloganları, Trafik Polisi İle İlgili Sloganlar Nelerdir, IÇKI Trafikte içki öldürür ihmalkârlık süründürür uyarı güldürür Alkol algıları köreltir trafiği kirletir Alkol canavarına esir olup trafik canavarına perişan olma Uyumayan çıkma yola uyuyamazsın bir daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt