Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emo Sözleri

Emo Sözleri
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Emo Sözleri emo hayatta kalma, emo kelimeler hayatta kalma, yeni sozler en hoş Yepyeni garip get süper becerileri, hiper emo hayatta kalmak için burada asiqLar negatif derLer ! tekrar tekrar her asqin bir sonu wHar ! asiqLaR olumsuz DerLer bisimKisi buraya qDr ! siZofreniq SessizLiimin aTTii Sadist CiqLiqLar MazoSist uMutLarimi ParCaLior danqer g!rL bosHver smDiLiq uqLaiimm oSenDiinis Hayati yasaqmaLa mesquLum janLariimm ) qucLu ol quvenejeq pheq kemik yHoq ! TeshkkurLer haTiraLar iJin tHanks For tHe Memories bHen quLunje soMurtur ! jNm siqqinSa muTLudur iCten catLar kuDur kuDur! Shen Ve bHenim Пузико yHasananLarr oLene dHeq eLLerimDen Thut bisim bu YarinLaar ) kaLbim bosH değil arjeLiq 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08ac4d5f8emosozleri5c4f08ac4d5f8 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesfatihingulusugif 1 kafHama Taqmam Shonuna baqMam Bhen aDam oLmam id kiYameT koPajaq NerDesiinn ??? kopTuu zaman, Tekrar biraq Burda Her Yerde ! Aniden HerseiMdin ! şu andan itibaren, HicBir SeimSin ! web internet qiyMeqLe aaaaLji aaaaL dinLemeqLe saTanisT oLunmas ! 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08ac84234emosozleri5c4f08ac84234 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesiconrazz1gif 1 meLeindin yHa yoqLuunda ucup kayboLdum ! meLeqLerde aqLarmis quNun Birinda YapayaLnis kaLipta oTurupTa bir BasiNa !! aqLarMisss!! Bütün karSia qeCerKen BiraqTiin eL ' m ! Dur YaLnisLiimm !! qiTmé n Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz Yanlızklar éLmdé Déil PİSMANİMMM 'Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım' Askmı Dedin Bana SacmaLadın Değil Sewiyorum Dıyene İnanma YoLwer Beni En Son Bırakıp Gidende Beni Herseyden Çok Sewerdi BosWerrr Yırttım Resmini Artık Eskidin,Unuttum Ismini Saint Bi Kahpesin Kimsewdi Ben Benim Kadar İstemem Одс'ını Bundan Böyle YanLızım Aldım Yolumu Anladın ÜzüLmeye Değmes Bi Kahpeymissin Bunu Geç Anladım GözLerim Dolu Yeni Bi Ufka Yelken Actım ๏๏öℓüm иуки діві тαтℓı σℓѕαу∂i,мєzαя тαşıηα тαтℓı яüуαℓαя уαzıℓıя∂ı! ๏๏пє кімѕєує аіт,пє∂º кімѕєує ѕанівім!вєп v ∂ünyaya тєк дєℓ∂imтєк ∂º gi∂єяім ๏๏śéń ýáláńláŕlá áşk śátáńláŕıń ték ádŕéśí!béń éń śőń śáttığıń áşkıń tá kéńdíśí Saint YaLaNlArLa aŞk ve Satış Açıklayıcı Adresi!ben en Son Sattığın AşKıN Ta KeNdİsİ kaƒama тσкα∂αη вαşкα ві$éy тαкмıу¢am !ZoRdUr Zorlama, Dilemek Fakat nerde seNde O YÜREK!! S3N S3NS!ZL!D! B!L3M3ZS!N S3N H!G S3NS!Z K4LM4D!N K! Ben seversem fail durduramaz,Ben ağlarsam fail güldüremez,Ben gidersem fail bulamaz,unutma herkez Benim gibi Olamazz! ßi®t€k $€nwa®$ın߀nimi©in!! įگŧεмεм گε√íℓmeYį گε√įℓmek گεήگįzℓįκگε İnsanı En Lakin En Kolay AğLatan SevgiLidirAn, ama kullanımı basit ALdatan arkadaşlarHayatta HiÇbir Şeye Güvenme Beyaz Gül'ün bile GöLgeSi Siyahtır! ๑۩۞۩๑ یэи веиім koяdựqựмựм, тựтάмάdıqıм qσzұάیıм ๑۩۞۩๑ avriL'içinde dedii qißi ; don't teLL me ! ||AsLa KayBettikLeRim Değil wazqeçtikLerim oldu!!! || нєяşєу уаℓаи σℓѕα кσумαz∂α aşk уаℓаи σℓυи¢α!! ßaNa hava atıJam dİee için kasma damaRındaqİİ kanın bile bana hasDaaa xD AşK BaSİtTİr Olursa NASİpTR OlMaSsA hassddiR xD acilen séndé mahrum hiiç farkTméS ßéN yné aynı béN acıNn şékLi ayrı hiç farkétmés béN yné kaybedeéN xS s@hipSiz kaLınCa tutu$ot gibi yaşama étékLér s@hibiné dönér bütün köpékLér;D A$temiz kin hyotuner gözden geçirmek bizim |rahaTım sıcacık olun rahatsız oLMaM !| umudumda kal umRumda ol ! yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiRsaNamı kaLdım ? ßis ßu aŞkLa qöKLere duyulmamış bir düşüşe kirLenmemiş hayaLLEre uÇacakTq Hiçkmse üstüne aLınmasn birasda kendime yaşayacaqımemosozleri5c4f08ac9c3a5alt Yanlıslıgımm ve bhen mudluyuss hŞşş susss mutluluqumusu bosjqlar koydum sevicLerimi önüme baqtm tümü sensnn rüsgar üstüme attı ben yüsüme yüsüme hani düşündüm, çünkü süre herseye ilaçya yalanmıs,hani düşündüm, çünkü asqlar daima gelır gecerya kalırmıs shenden usaqtaa hebp bişeler eqsiqq içimde ne acıorr saint qelınce aqlımaherseiim! giden kaybedendir giddn kaybeddn gitti uzakta bir kilise, bir fazla ask cıkar bnm demin aklımakoyduktan soraa banane sn candy derdine emrindeki acaba bulur muusn bi benn daha? saint kaybeddn saint yenildn kuvvet gulecek şiddet göslern var almak için yok olmuştur, ama kaybol benle birincil öpus gibi heryer karradı korkma sarıl bana, her zaman yalan, lakin bsver elimi tut sar br ben sana kendimi feda edmısım aglamq yok söz verdim tanrı'ya beni fazla utandırdı göslerm sana usaqtan bakıor milyon göslerm enp bizi terketti ne gelır elden herseyde birass shen varsın bana sormayın, bana sormayın, tarifeye gectim, ben yıllar bir ask rüsgarıydı esip tarifeye gectim ardındaki boynu bükük hatıralar bana boyutu yakındınki her zaman benmsn zannderdmm bırakıp gittin br unut için için yaralı kuslar gibi ben bir hicim ben dünümü bugunumu gelecegimi caldın baq yinede kızamıyorum canın saolsun ne verdi aska ne verdinki saint ıslanan bir mendilden basqaa? sevdamızı yagmura yasdm bir serce üşürken bak beni ösledmmm donn bana ayrılıqtan sakın bir sözcük etmee ne baslayabildiq nede bitirebildiqq ne yahut içerim bütün uyku haplarını sonra karıstırırsın ruh kitaplarını gitmee yahut atlarım en yakın köprüden hayranım kasına gösüne MASALLAHH zorun ne benle asqq herkess köşesini kapmıs peqi ben nasıl büyük adam olujamm senı sevmqq satış,vasgecılmeslerim oldu yalanlarım jel baq su ömrümden neler caldın neler kaldı? iki cocoqum olsa aklım salıncakta sallamak büyümeq istemıyorum annem dedem yhaslanır yenildim vazgectm br sevmenden yürek kırıp yoruldum gitmelerinden GiT GidéßiLdiiin Kdr Né YaPpsaM Déi$méSSin ßnm Gißy SéwérSn, fakat Cnn Kdr SéwiLméSsinn AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE впа вакп σ gözℓя видп η∂η вияикти апℓаѕℓ∂ı вітпм σ дӧѕℓя впі ¢σктη ипитти aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin , aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin , Sonunu sén yazCakSın yoksa yazıLcak haLé duSérSin Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi yok ÇaLı$ Pé$imdé Dolu$ma otur DérsiNé çaLışş senin sahte sevginle doldurdum kalbimi bugün , alıştım artık doldur boşalta! 2 el sevgine birinci sınıf layık verdim sattın beni candy değerinle wee науат; ben inanıyorum ki,∂ına вапа нєядип yapıℓan ¢σк вауат νє кöтü вія єѕряі! nė oℓu® Ьî® §õz §õчℓє yůzůme Ьакма õчℓе §u§kunℓuğun yaka® ßęňi Ka®$ımđa Đu®mă ŐyĹě delikanlısın Sevdım Ben TEpeMe cıkTın 1yakında uyardım 2yakında uyardım Bu Lafı SAna soyLeMek zorunda KaLdım SeVdıK Kıcın KaLkTı hîc tãnîmãdîgîm bîrîñî bãñã têrcîh êttîñ, bêñsê hîc ûzûlmêdîm kîm ñêdêñ ãyrîldîñ dîyê sørãrsã; ãyîp êttîm dêrsîñ, sønrãdã cêkîp gîdêrsîñ Saint HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN KaTiLi Ve ZaVaLLi bir yaşam aCiMaSiZ aZRaiLi, BeYNiMDeKi tek Dilli Tavuk$uNLa, Ben KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN eMaNeTiNi kãrdãn ãdãmlãrın Sãltãnãtı Güne$ görünCeye kãdãrdır ! AşkıııMMM sn HyWanMısnn?? کєи кαℓвίм∂єи gєçтίи, کıятıмı ραяçαℓαуıρ çıkau кυяگυи мίکαℓί کєи ваиа вєиίмℓє ίнαиєт єттіи! SusuN ! 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08acca350emosozleri5c4f08acca350 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesconfusedgif 1 KonuşmayıN 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08acca350emosozleri5c4f08acca350 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesconfusedgif 1 Don't SpeaK 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08acca350emosozleri5c4f08acca350 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesconfusedgif 1 DİDİDİ yapmayın be! yeter! 1548683424 1548683424 emosozleri5c4f08acca350emosozleri5c4f08acca350 http:wwwgruphepsiusforumimagessmiliesconfusedgif 1 emosozleri5c4f08ac9c3a5alt :mad: Mad :mad: Git! Nasıl KimLE NerdeyseN İstyorsa öLe için ßir Dudak ver Iş Kalsın ●●●∂ünya вія єƒѕαηє,науат вія ∂jaam hayat вія нüzüη,ѕєνмєк вія nata●●● yÜrEğİm İslaktır BeNiMkUyTuLaRdA aĞlAmAkTaNvE hAfİf UçUkTuR arka planKuRuSuN dİyE kaç defagÜnEşE aSıLmAkTaN SANA KARŞİ Bİ AÇIKLAYICI SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ Géçici HéVés DéğiL Hak éDéNé NéFés oLurum Y O K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeAziz koca ßir HİÇ bir gözlemci ßen'söyle, €ttiğin T€K tümce ile! Hemen dãhã Kokusu ãnLıyørum , NéféS ãLmãk déqiLmiS yàSámãk , ÃtésLérdé yãnmáK Gibi ßir Séy Séni, Ben yãSãmãK ! Sådécé Sén sév ßéni ! Sådécé Sénin qözLéяin ışıK aldı qözLéяimé såDécé sénin åDın beni üяpéяtméLi vé Sådécé sénin éLLéяini HissétméLiyim ådın åşK oLmåLı yå bu åşKın ådı sén oLmåLı Yak! Yık! Estir dumanını! Gözlerimden feri de çek! O Kadar git! Nasıl olsa gidişine bağlamıştım kullanmak istedi bu iyiliği Mezar yardımsever ve adını çiz, pek git! SeninLe yeniden doğdum kayßoLan ßi ßeni tekrar ßuLdum web internet beyaZ bir film gibiYdin cümbür cemaat uyuRKen izLediğim * Dilediini söLe,dLediiini bonbon,diLediin değin dehşet et bndeninan sna bkıp yalnızca gülüyoRum! Bugün senin için bir Kurban Kestim Durumu akıyor ve acıyor BiLekLerim!! émoLaaR aŞquNaaa! Saint ßeNdE ßeN ÖlÜrSeM ÖlÜrSüN Saint ÖlÜrSeN ßeN zaten ÖlÜrüM qeC€n qüNün ßeni Ned€n ''anımadı??? €Lin K0lUn ßenı Ned€n Saramadı??? 0ßenDE çok Bezginlik Daha Y0ramadı!!! MotifLérini i$Lédim yüRék adınLa é$ déqér ama biLdiqim ték $iiRsin anLamın déRin uyarı kal Daha Dün qeLlmi$tin köyDen çıKmaz bir gözlemci diskoteKkten geldi dur kıZ çok yemeKten uqra$ırsın seLüLitLen fazla kaÇmış sırt dekoLten tuhaf oLmu$ küçük etekLen hızlı bir görüş ßaßan birinci alan ekibinde satış kaset bonbon milyon satmak kartuş sev ancak klip yapSın heLe ßiR de Rapçi oynaTsın unutuLdun du$bütün diLden ne qeLir ancak buqün eLden Sözlerinle kırbaçlama beni bir kezde olsa odam bi hayli düzensiz aynı kafam gibi ola ki sözlerimde fazla kolay hayat gibi bu hatıra kağıda dökmek istedim bir resim gibi gün gelir ilerde okur ağlarım kreş gibi Ben bir mülteciyim Yüreğime sığındım Burada savaş çıksa bile ölen değil Kuru hayallerin sonsuz Ve sona erebildiği yerdeyim Kuru niyetlerin erkeklere varmışcasına Görülebildiği bir yerdeyim  

858,496Konular
982,184Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt