Emrah basbakan olursa imf yetkililerinin kredi görüşmelerini ağlayarak tamamlamaları: biz yoksul bir ülkeyiz abiler ben tek baþýma çalýþýp 70 milyona bakıyorum annem ölmüş şimdi yiyecek ekmeğim değil buraya o yüzden geldim lakin borç istiyorum ve bunu mutlaka ödeyeceğim yeter ulan mahfettin bizi ne değin lüzumlu ama borç boşver acilen bunları sen miktarı söyle hibe olacak bu seferki *hükümet ülke genelindeki aygazcıların vatan haini duyuru edilip yakalandıkları anda kurşuna dizilmeleri gibi kişisel bir yasa çıkarabilir *emrah koş! anam anam yok anan değil daha fena nedir darbe oldu *öğrenci biletinin ucuzlaması *emrah'ın filmlerdeki amcası bu sefer karşısına sam amca olarak çıkacaktır ancak işi çok daha zorlama olacaktır ben senin müttefiğinim amcanım emrah amca demek baba yarısı demek evet sen kahveye kadar gitsene *avrupa briliğinin türkiyeyi evlat edinmesi müller yazık lan çocuğa sizde hiç insaf değil mu? ben almanım lan biz soğuk oluruz ağlıyor çocuk baksana tüm salon gözyaşları içinde onu dinliyor yunanistan veto eder yok be bak onlar hepten salya sümük oldu aza yapmasakta en azından şu gariban için evlat edinelim o zaman aferin müller zaten amcasının yaptıklarından sonradan birinin sahip çıkması gerekirdi *başbakan emrah, hükümet kurma çalışmalarında maliye bakanlığı görevine, kendisi hakkında fazla pozitif şey bildiği için istemeye istemeye de olsa nuri alço'yu getirir ve olaylar gelişir: hız kesmeden ekonomi politikalarına istikamet veren hükümet, özelleştirme politikalarından tam sorumlu tuttuğu maliye bakanı nuri alço'nun,babalar gibi satarız mottosuyla bütün kitleri iki top model karşılığında rus şirketlere devretmesiyle çalkalanır(helal nuri abi) önüne getirilen bu imzalı satmak bildirgesini görebilen başbakan emrah neye uğradığını şaşırmış,hayat yolunda diğer taraftan bakan darbesi yemiþtir: başbakan emrah: olamazz!! kitlerim!!! (( nuri alço: ben sattýmmmm, anananı da satacaaaam! ufak emrah:vay benim acayip anam *karşı taraf partilerin mitinglerinde en cok dile gelecek slogan ' ananı da al git buradan' olacaktır *her hafta avrasya maratonu düzenlenir *ben hiç ab ye girmedim amca
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.