Emrah Terzinin Oğlu ölümsüz çalışıyoruz emrah terzinin oğlu, ölümsüz çalışıyoruz burada arkadaşlar 1549253524 1549253524 emrahterzininogluolumsuzcalisiyoruz5c57bb9b64e18emrahterzininogluolumsuzcalisiyoruz5c57bb9b64e18emrahterzininogluolumsuzcalisiyoruz5c57bb9b64e18 1 2011 yılının yeni albümlerinden biri de Emrah imzası taşıyor Melek'lerim Terzinin Oğluısmini verdiği bir albüm şarkısının sözlerini, biz de bu yazımızda sizlerle paylaşıyor ve sanatçıya yeni albümünde bol şans diliyoruzemrahterzininogluolumsuzcalisiyoruz5c57bb9b6a919alt Ben çok fazla sevdim Aziz bunu bilemedin Ben fazla çok sevdim Saint haketmedin bu Geçmişini soyunda jel Aşkımızı giyinde jel Saint her neysen kabulümsün Acı tatlı huyunla jel Gece hayatı istanbul'u benden sorsunlar Yarından daha sonra beni saint anlatırsın Aşkta kim kazanmış kimmiş muk Bunuda kalbine hatırlatırsın Yaşam hasar kalbin artık fazla düşünmesin Anıların üzerini maskelemek üşümesin Acilen kendimi senin kollarına atma ben annem izin ver ne olur Derhal gözler, kapasiteli tank tank ağlıyorum anne Bunu şimdiden hakettin saint Azıcık haddini bilsen Olası değil pişman olup dönsen koskocoman yeminler Zamanıma yanıyorum Ben çöplüğe anestezist ıade için tasarlanmıştır Sana vermediğim bir gururum kaldı Yeter bu sevgiden çektiğim şarap Bana ah etmekten bıkmadın mı durumu El açtığın ALLAH benim de БОГ'im Emrah Terzinin Oğlu albüm tanıtımı için TİKLAYİN