Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emrah'tan ortalığı karıştıracak sözler: Gölgem yeter!

Emrah'tan ortalığı karıştıracak sözler: Gölgem yeter!
0
41

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
emrahtan_ortaligi_karistiracak_sozler_golgem_yeter_1640943500_0099.jpg

Yeni müziğiyle 10 yıllık hasrete son vermeye hazırlanan müzikçi Emrah, "'Müzikten uzak kaldın' diyenlere yanıtım; gölgem yeter" kelamlarıyla çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Belalım Benim", "Götür Beni Gittiğin Yere" ve "Narin Yarim" üzere müziklerle bir periyoda damga vuran müzikçi Emrah, sevenlerine yeni yıl sürprizi yaptı. 10 yıllık hasrete son veren ünlü sanatçı "Ayakta Kal Yüreğim" isimli yeni sıngle çalışmasıyla 2022'ye bomba üzere girmeye hazırlanıyor. 

"GÖLGEM YETER!"

Sanat hayatının 40'ıncı yılını geride bırakan Emrah, "Yeni single çalışmamla sevenlerimin karşısındayım. Bu süreçte gördüm ki hâlâ bir rakibim yok. 'Müzikten uzak kaldın' diyenlere yanıtım; gölgem yeter" sözlerini kullanarak herkesi şaşırttı.