Emral Avşar Kimlere Kırgındı 1548628045 1548628045 emralavsarkimlerekirgindi5c4e305175beeemralavsarkimlerekirgindi5c4e305175bee http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberemral08subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EMRAL AVŞAR, KİMSEYLE PAYLAŞMADIĞI KUYTU SIRLARINI ÖLÜMÜNDEN KISA BİR ZAMAN ÖNCE YAKIN DOSTU BUGÜN GAZETESİ YAZARI SAADET GÜRSES’E ANLATTI İŞTE GÜRSES'İN KALEMİNDEN ANNE AVŞAR'IN SÖZLERİ: Damadım Kaya Çilingiroğlu, aslında herkesin bildiğinden daha eski Feraye ile birlikte olmaya başlamıştı Ben bunu Hülya'ya söyleyemedim İbrahim Tatlıses'i Hülya Avşar'a çok yakıştırmıştım Gülben Ergen'le Seren Serengil üzerinde çok emeğim vardır Hele Seren, evimde kaç ay yattı Ona annelik yaptım, ikinci annesi sayılırdım Bir defa arayıp sormadı bu kötü günümde Gülben'in de sadece annesi aradı Ne diyeyim derhal ikisi de evli barklı kadın Fazla bir şey anlatmak istemiyorum Hülya Avşar'ı kötülüklerden gözetmek için 20 yıl arkasında koştum Ailemi dikkatsizlik ettim, bu içimde bir uktedir Helin'in bir evlilik yapmasını isterim İyi bir kısmetinin çıkıp da çoluk çocuk sahibi olmasını isterim Meslek güç yapmasını değil de ablasının tersine onun evde oturmasını istiyorum Torunum Zehra'nın anne ve babasıyla yaşamasını çok isterdim Acilen gözüm açık gitmeyecek Çünkü canımdan çok sevdiğim Hülyam, Sadettin Bey'le fazla mutlu gecce