Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emre Altuğ - Cifte Kavrulmuş Akor

Emre Altuğ - Cifte Kavrulmuş Akor
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emre Altuğ Cifte Kavrulmuş şarkısı notaları
Emre Altuğ Cifte Kavrulmuş Akor, tab, nota

imagesemrealtugciftekavrulmusakor5adaaf4c42e1c

Em
Bir bilse insan neden niye,
em
Ayrılıkta gerek varmı teselliye,
F
Er gec anlar gonul

Dm F Em
hasret aşkktan hediye,
G
Gonul ağlar belki karalar bağlar,
F
Bundan kime ne
Dm F
Dengeyi yine kendisi sağlar
Em
Bakar ollana bitene,
Am F
Sanki gonlum boş yere yanmış kulleri savrulmuş
Dm G F Em
Bıraktığın acılar oyle boyle değil cifte kavrulmuş

Similar threads

Emre Altuğ Cifte Kavrulmuş şarkı sozu Sanki gonlum boş yere yanmış kulleri savrulmuş Bıraktığın acılar oyle boyle değil cifte kavrulmuş Bir bilse insan neden niye Ayrılıkta gerek var mı teselliye? Er gec anlar gonul hasret aşktan hediye Gonul ağlar belki karalar bağlar Bundan kime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Sanki gonlum boş yere yanmış kulleri savrulmuş Bıraktığın acılar oyle boyle değil cifte kavrulmuş Bir bilse insan neden niye Ayrılıkta gerek var mı teselliye? Er gec anlar gonul hasret aşktan hediye Gonul ağlar belki karalar bağlar Bundan kime ne Dengini yine kendisi sağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Hasretinle Yandı Gonlum Gitar Akorları, Hasretinle Yandı Gonlum Gitar Notaları, Hasretinle Yandı Gonlum şarkısı Gitar Akor Edip Akbayram Hasretinle Yandı Gonlum Akor Am Hasretinle yandı gonlum Dm Yandı yandı sondu gonlum Am Dm Evvel yukseklerden uctu G Am Duze indi şimdi gonlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
İbrahim Tatlıses Bırakın Gitsin akor,tab,nota Bırakın Gitsin şarkısı,turkusu notaları imagesibrahimtatlisesbirakingitsinakor5adaad637eab5 Em Am F G Soyleyin ne verdi dertlerden başka Em Am F G İstemem gelmesin aşkımız bitsin Am G F Dm Onunla kustum ben hayata aşka Em F G Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İbrahim Tatlıses Sarhoş akor tab,nota İbrahim TatlısesSarhoş şarkısı,turkusu nota imagesibrahimtatlisessarhosakor5adaad4f4cb2a Em F Em Am Em Ben her gece sarhoşum derdimden boyle Am G F Dm Em Aşk yolunda berduşum kaderim boyle Em F Em Am Em Felek benim yazımı kışa cevirdi Am G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt