Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Altuğ Zil şarkı sozu 2011

Emre Altuğ Zil şarkı sozu 2011
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emre Altuğ Zil şarkısının sozleri
Emre Altuğ Zil şarkısı,
Emre Altuğ Zil sozleri
Emre Altuğ Zil şarkı sozleri

Emre Altuğ Zil şarkı sozu 2019

gozlerimden hayır silmiyorum
hic biryerimden izlerine
ne varsa onumde duumde gunumde
seni bana ben ettim
sen gidince kaderime uzume
kapının zilini tokmağını ben ettim gozlerimden hayır silmiyorum
hic biryerimden izlerine
ne varsa onumde duumde gunumde
seni bana ben ettim
sen gidince kaderime uzume
kapının zilini tokmağını ben ettim

Similar threads

Emre Altuğ Zil şarkı sozleri, Emre Altuğ Zil şarkısı, Emre Altuğ Zil sozleri Emre Altuğ Zil şarkı sozleri gozlerimden hayır silmiyorum hic biryerimden izlerine ne varsa onumde duumde gunumde seni bana ben ettim sen gidince kaderime uzume kapının zilini tokmağını ben ettim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Emre Altuğ Tek Aşkım sozleri Emre Altuğ Tek Aşkım şarkısı sozu Tek aşkım şarkı sozleri emre altuğ Emre Altuğ Tek Aşkım 2019 Seyir keyfi başkadır sevdiğinde Anlamı değişir bakışların İzlemek dokunmak gibidir hayalinde Ama yetmez can bulmak ister parmakların Tek aşkı kalbimin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Emre Altuğ 2019, Emre Altuğ Ben Daha Buyuyorum şarkı sozleri, Emre Altuğ Ben Daha Buyuyorum şarkısı, Emre Altuğ Ben Daha Buyuyorum sozleri, Emre Altuğ Ben Daha Buyuyorum şarkı sozu cesaretin yokki aşkım cicekler misali solan aşklara cok yazık yandı bu yurek yandı aşk ile şimdi yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Emre Altuğ Yalan Dunya şarkı sozu Emre Altuğ Yalan Dunya şarkı sozleri, Emre Altuğ Yalan Dunya şarkısı, Emre Altuğ Yalan Dunya sozleri
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Emre Altuğ 2019 Adını Soylerdim şarkı sozu Emre Altuğ Adını Soylerdim sozleri Emre Altuğ Adını Soylerdim şarkısı, Emre Altuğ Adını Soylerdim şarkı sozu unutamam ki sele gecen o ruyayı kanadı kırılmış kara sevdayı kalbime gomuyorum olene kadar şimdi arıyorum o buyuk dunyayı unutamam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt