Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısı sozu

Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısı sozu
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısının sozu

Dağılmış eşyalar dort bir yana,
Sessizliğimiz uykusuzluktan değil,
Toplasan iki kişi eder miyiz hala?
Beni biraz boyle hatırla
Biliyorum bir kac kere acılmaz hicbir bavul
Biliyorum calışmaz saatler gibi
Bu ev, ev değil artık
Biliyorum cok uzgunum
Karşımdasın ama bak yoksun burada
Hatırla kaybettiğin herşey gibi
Yabancı bir korkak belki
Boyle hatırla
Sarıl kendine sıkıca,
Bu hayat benim değil de
Beni biraz da boyle hatırla
Beni biraz da boyle hatırla

Similar threads

Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısı sozu Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısının sozu Dağılmış eşyalar dort bir yana, Sessizliğimiz uykusuzluktan değil, Toplasan iki kişi eder miyiz hala? Beni biraz boyle hatırla Biliyorum bir kac kere acılmaz hicbir bavul Biliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Emre Aydın Beni Biraz Boyle Hatırla sozleri Dağılmış eşyalar dort bir yana, Sessizliğimiz uykusuzluktan değil, Toplasan iki kişi eder miyiz hala? Beni biraz boyle hatırla Biliyorum bir kac kere acılmaz hicbir bavul Biliyorum calışmaz saatler gibi Bu ev, ev değil artık Biliyorum cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Beni Biraz Boyle Hatırla şarkısı sozleri Emre Aydın Dağılmış eşyalar dort bir yana, Sessizliğimiz uykusuzluktan değil, Toplasan iki kişi eder miyiz hala? Beni biraz boyle hatırla Biliyorum bir kac kere acılmaz hicbir bavul Biliyorum calışmaz saatler gibi Bu ev, ev değil artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Emre Aydın Beni Azıcık Böyle Hatırla Şarkısının Sözleri Emre Kültürlü Beni Biraz Böyle Hatırla Şarkı Sözü Emre Okumuş Beni Birazcık Böyle Hatırla Şarkısının Sözleri Müzik dünyasının başarılı ve sevilen isimlerinden Emre Aydınlatılmış'ın seslendirdiği Beni Birazcık Böyle Hatırla adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Emre Aydın Beni Unutma Şarkı sozu Bugun dağıldım bugun yoktum Omrum dedim kat izlerin hep omrum omrum yokluğum Bugun siyahtım bugun bıktım omrum dedim kul izlerin hep omrum baş ucumda unuttum yoksun yoksun yanımda gececek demiştin ya gecmedi duruyor hala yoksun yoksun yanımda bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,497Konular
982,024Mesajlar
30,005Kullanıcılar
Üst Alt