Emre Aydın Beni Azıcık Böyle Hatırla Şarkısının Sözleri Emre Kültürlü Beni Biraz Böyle Hatırla Şarkı Sözü Emre Okumuş Beni Birazcık Böyle Hatırla Şarkısının Sözleri Müzik dünyasının başarılı ve sevilen isimlerinden Emre Aydınlatılmış'ın seslendirdiği Beni Birazcık Böyle Hatırla adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz melekleremreaydinbenibirazboylehatirlasarkisininsozleri5c57abfa4a807alt 1549249525 1549249525 emreaydinbenibirazboylehatirlasarkisininsozleri5c57abfa7b702emreaydinbenibirazboylehatirlasarkisininsozleri5c57abfa7b702emreaydinbenibirazboylehatirlasarkisininsozleri5c57abfa7b702 Dağılmış eşyalar dört bir yana, Sessizliğimiz uykusuzluktan yok, Toplasan iki birey eder miyiz hala? Beni birazcık böyle hatırla Biliyorum bir kaç kez açılmaz hiçbir bavul Biliyorum çalışmaz saatler gibi Bu konut, konut yok artık Biliyorum çok üzgünüm Karşımdasın ama bak yoksun burada Hatırla kaybettiğin herşey gibi Tanıdık Olmayan bir korkak olur ya Böyle hatırla Sarıl kendine sımsıkı, Bu hayat benim yok de Beni biraz da böyle hatırla Beni birazcık da böyle hatırla