Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sozu

Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sozu
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emre Aydın Bir Teselli Ver

Emre Aydın Bir Teselli Ver Şarkı Sozleri

Bir teselli ver Bir teselli ver
Yarattığın mecnuna bir teselli ver
Sevenin halinden sevenler anlar
Gel gor şu halimi bir teselli ver

Aramızda başka biri var ise
Tertemiz aşkımı bana geri ver
Ben zaten her acının
Tiryakisi olmuşum
Omur boyu bitmeyen
Dert ile yoğrulmuşum

Gulemem sevgilim

Ben sensiz aaah yaşayamam yaşayamam
Bana ne gerek Bana ne gerek
Senin aşkından başka bana ne gerek

Aşkın zehir olsa yine icerim
Yolun ecel olsa korkmam gecerim
Yeter ki sevdim de ben bu aşk ile
Dunyanın kahrına gulup gecerim

Ben zaten her acının
Tiryakisi olmuşum
Omur boyu bitmeyen
Dert ile yoğrulmuşum
Gulemem Sevgilim
Ben sensiz aaah yaşayamam yaşayamam

Emre Aydın dinle

Similar threads

Emre Aydın Ozlem Yuksek Dağlar Dağlar şarkı sozu Emre Aydın Ozlem Yuksek dueti dağlar dağlar şarkısı sozleri Emre Aydın Ozlem Yuksek dağlar dağlar sozleri Kurtalan Ekspres'in Goğe Selamadlı albumunde Emre Aydın ve Ozlem Yuksek Dağlar Dağlar şarkısını seslendirdi Şarkının sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Kavak Yelleri emre aydın duymak istiyorum Renksiz hayaller dolu dokulen gozyaşlarım Ezikliği kalbimde yaşanmış tum aşkların Tum acı anıları bana bırakıp gitme Beni bana ver artık peşinden surukleme Duymak istiyorum duymak istiyorum Kalbimde ruhunu duymak istiyorum Gormek istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ozdemir Erdoğan Bana Ellerini Ver Şarkı Sozleri Bana Ellerini Ver Şarkı Sozu Ben bal arısı gibiydim senden once Bak pervanelere dondum seni gorunce Yana yana kul olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım omrumu ben sensiz olamam Yana yana kul olsam her an, yine de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
emre aydın hoşcakal sozu, emre aydın hoşcaka sozleri, Sen hic gormedin Su vermeye benzedik plastik ciceklere hic gormedin sen hic gormedin dans ettik durmadan kırık camlar ustunde sen oyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuclarımda ben unutuyorum hoşcakal olacaklar sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Polemick Cocukluğumu Geri Ver Dunya Şarkısı Polemick Cocukluğumu Geri Ver Dunya Şarkı Sozleri PoLeMiCK Verse : Daldı gozlerim benim Benim yerimse cok derin Yazmak zor olsa gerek boyle derdi defterim Ben kim miyim? Zihinde kalan bikrimim Kin hesap sorar dune ben bugunde bilginim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt