Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre AydıN - DayaN YaLnızLığım (akor)

Emre AydıN - DayaN YaLnızLığım (akor)
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Emre Aydınlatılmış DayaN YaLnızLığım (akor) dayan yalnızlığım akor emre kültürlü dayan yalnızlığım tab tab emre aydınlatılmış akor Kapo:3 Am F Am F Am Karla girift yağar üzüntü, üstüm başım hep uzun kollu F E Am Benden iyi bilirsin, anlatmama lüzum var mı F Am F Am Gözlerim senden daha sonra hep parçalı bulutlu F E Am Sen de baksan görürsün bakmaya yüzün var mı C E Mutlu muyduk oysa sade nefes aldık F E Bıktım artık uzama yaslan bana ağla Am Dm Am Kal yanımda böyle sonbahar gelince E Am Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım Dm Am Bak yenildik işte zamanı gelince E Am Kalkarız şayet de dayan yalnızlığım Am F Am F Am Uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım F E Am Seninkisi sırça kenarı sormana gereksinim var mı F Am F Am Farkı yok oysa geçmişten öncelikle görmüş değilsin F E Am Hiç kuraya girmeden daima kısa çöpü çekmişsin  

858,496Konular
981,884Mesajlar
29,921Kullanıcılar
essekbaba31Son üye
Üst Alt