Emre Kültürlü Dinlemek İstiyorum elvan günaydın acıyı bakmak mi istiyorsun şarkı sözü elvan günaydın acıyı bakmak mi istiyorsun sözleri Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım ezikliği kalbimde yaşanmış tüm aşkların bütün acı anıları bana bırakıp gitme beni bana ver artık peşinden sürükleme dinlemek istiyorum duymak istiyorum kalbimde ruhunu dinlemek istiyorum bakmak istiyorum görmek istiyorum gözümde gözünü görmek istiyorum incitme kalbimi bırakıp gitme sana kendimi verdim beni yok etme ne olur sessiz durma bir şeyler söyle karanlığın içinde kaybolma öyle dinlemek istiyorum duymak istiyorum kalbimde ruhunu duymak istiyorum görmek istiyorum görmek istiyorum gözümde gözünü görmek istiyorum duyabilsem kalbini okuyabilsem seni gürültüsüz feryatlarını acı ağıtlarını bütün haykırışlarını hissetmek istiyorum sana yaklaşıp senle ölmek istiyorum dinlemek istiyorum dinlemek istiyorum kalbimde ruhunu duymak istiyorum görmek istiyorum bakmak istiyorum gözümde gözünü görmek istiyorum incitme kalbimi bırakıp gitme sana kendimi verdim beni imha etme ne olur suskun durma bir şeyler söyle karanlığın içinde kaybolma o kadar duymak istiyorum duymak istiyorum kalbimde ruhunu duymak istiyorum görmek istiyorum görmek istiyorum gözümde gözünü görmek istiyorum