Emre Açık Fikirli Hareket Vakti (akor) hareket vakti akor okul vakti notaları emre aydınlatılmış is karası Am İs karası gibiyim o temiz ellerinde F Dil yarası gibiyim bu günahsız sözlerinde Dm E Kal deme hiç, bunu benden isteme Am Sus bu gece Bana aşktan sakın hiç bahsetme F Dur bu gece Bana dokunma, beni delirtme Dm E Sana gereksizce umut belirlemek istemem Am Çağıran bir şeyler var hep ) E ) Beni uzakta şehirlerde ) Dm ) A Bana ait bir şeyler var ) E ) O sert gülüşlerde ) Am Dm Sen yine olduğun gibi kal , benim için sakın değişiklik ) F E ) Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince ) Am Dm ) B Sen tekrar olduğun gibi kal , misafirim bu şehirde ) F E ) Bir el sallarsın yeter hareket vaktigelince ) Am Mum gibiyim Senin parıl parıl gözlerinde F Kum gibiyim Uçsuz bucaksız o çöllerinde Dm Kış gibiyim E Yakan yaz güneşinde Am Hırsız gibiyim Kadehteki o dudak boyası izlerinde F Dil gibiyim Yanağındaki o beninde Dm Kal deme hiç, E Bunu benden isteme Tekrar A Bitmiş B Solo F E Giderim bugun ha yarın hareket vaktigelince Baştan B