Emre Aydın KaLan Sağlar SeNiN OLsuN (akor) kalan sağlar senin olsun akor bitmiş kabul ediyorum hata bende işlenmiş kabul ediyorum hata bende akor Kalan Sağlar Senin Olsun Bm Em A F# Bm Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Em F# Öldüm zaten kaç gün önce Bm Em A F# Bm Benzer anda susunca , benzer anda konuştuk Em F# Duymazdan geldiysek bile Bm Em A F# Bm Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Em F# Öldün zaten kaç gün önce G F# Tamamlanmış yeter herşey istediğin gibi olsun G F# Bitmiş ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun Bm Ne aşk var , ne mutlu sonlar Em Dört duvar yalnızlık var A Gücün yetmez kaçmaya F# Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avuntu , göstermezler içini Hiç ürkme teşhis kendini Tek karakter eşyalar , ufak minik bavullar Hikayenden arda kalan Hazır yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa