Emre Aydınlatılmış ßu Kere AnLadım (akor) bu kere anladım tab BM Bu kez anladım D Kuru dallardan yapma EM BM C Bi köprüden geçiyorum BM Ben ordaydım D Erbabı yalnızları EM BM C Yutan kentler biliyorum BM Bu defa anladım D Hüzünlerden bozma EM BM C Mutluluklar yaşıyorum BM Ben ordaydım D Deneyimsiz aşıkları EM BM Boğan sular biliyorum D Ne müttefik muhakkak F# BM Ne sığınakların yeri BM C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür EM BM Sonu değil bunun, boşluklardan avarelik beğendim BM C Vazgeçtim bugün herşeyden bitkin şu kalbim EM BM Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim C D C BM Hem suçsuz hem zayıf keza halsiz BM Bu kere anladım D Kartonlardan yapma EM BM C Siperlere pusuyorum BM Ben ordaydım D Huzurlu zamanları EM BM Yıkan sonlar biliyorum D Ne müttefik emin F# BM Ne sığınakların yeri BM C D C Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür EM BM Sonu yok bunun, boşluklardan aylaklık beğendim BM C Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim EM BM Kan revan içinde her zaman kanamaz denen yerlerim C D C BM Keza masum ayrıca cılız ayrıca bitkin