Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Emre Gulkaya - Armağan Olsun

Emre Gulkaya - Armağan Olsun
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
en zor anımda
en cıkmazda kaldığım zamanda
hickimsem yoksa yalnızlık girdiyse koynuma

beni ozlemedin mi
beni beklemedin mi
bir kurşun sıkıp olmeyi istemedinmi
gittin ya birtanem yolun acık olsun
ve bu şarkım sana armağan olsun

Nakarat
belki birgun ağlarsan umitsiz
zorda kalırsan belki
dayanılmaz katlanılmaz halde olursan
birgun beni ozlersen bitanem
beni istersen o zaman
bu şarkım sana armağan olsun!

Similar threads

anlamlı nicker Yatagini gul yapraklariyla, ruyalarini papatyalarla susledim, uzerini sevgimle orttum tum kabuslarini da ben aldim ki sen rahat uyu birtanem! Askim yatagin, sevgim yorganin, yuregim yastigin olsun iyi uyu birtanem Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Manyak Sozler Manyak Sozler ve Mesajlar Beni ateşe at, vucudum yansın Ama sadece kalbimi bırak, cunku; orda sen varsın Sensizliği de sevdim ben: Cunku; sensizliğin icinde de sen vardın Hayatta uc şeyi sevdim: Seni, kalbimi, umit etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Fazla Manyak Sözler ve Mesajlar Burada Manyak Sözler Manyak Sözler ve Mesajlar Sevgili melekler, sizlerle en son demek oysa birine asap olmuş deyim yerindeyse kıl olmuş bir misafirimizin ricası üzerine kıl mesajlar konumuzu paylaşmıştık Acilen yine bir misafirimizin ricası üstüne çok güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Yalnızlık Mesajları kısa en guzel Yalnızlık Mesajları yalnızlık sms sozleri ESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN KESKE ONUNLA PAYLASTIKLARIMI SENINLE PAYLASSAYDIM KESKE SENIN ADIN YANLIZ OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,936Kullanıcılar
cakir18Son üye
Üst Alt