Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EMRE TUNCER Best Fm

EMRE TUNCER Best Fm
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
EMRE TUNCER Best Fm emre tuncer best fm emre tuncer best fm resimleri hüznün yüzü Sayın dinleyici az önce dinlesem mi dinlemesem mi diye tereddüt ettiğinizi biliyorum Bakın sizi etkilemek istemem Ama bu zeki, işine düşkün, başarılı, yakışıklı, karizmatik programcıyı,kendisi bunların gerçekliğine inanmaz, diğer taraftan bu dek iddiasız radyocuyu mutlaka dinlemelisiniz İnanın bu programcıyı dinlemeniz size çok sükse yaptırır Sağda solda ''EMRE TUNCER'' in programını dinlediniz mi? Ben dinledim dediğinizde hiç kimse çıkıp ta kim bu ''EMRE TUNCER'' demez Yani bari kibarlıktan demez EMRE TUNCER masallarda bir prens, ormanda bir ağaç, dağlarda bir yamaç, bazen altını ıslatmış minnacık bir bebek, bazen yalnızlığını aydınlatan sokak lambası, kimi süre kayınvalide dırdırından aşınmış bir damat, kimi süre televizyon çarpmış bir gelin Yani EMRE TUNCER, herşeyden ve heryerden biraz azıcık, bir yudumluk umuduna yaşadığımız bu dünyanın bazen hüznü, ara sıra güleç yüzü, ara sıra yaydımsever kişiliği,bazen bilgeç tavrı Gecelik mi? Gecelik radyo gösterisi bir mühendislik harikası Gecelik radyo gösterisi bir fenomen Gecelik radyo gösterisi bir mucize Gecelik radyo gösterisi bir bir bir teknoloji devrimi Gecelik radyo gösterisi bir epope Hala ikna olmadınız mı? Eğer bunlarla ikna olmadıysanız,dürüst tercihi yaptınız demektir Önce dinleyip daha sonra karar tahsis etmek, yani önceliği bilgiye saptamak umarım tekrar tekrar tercihimiz olur Ama ortadaki çabayı sorarsanız eğer; Bizlere birşeyler katmak ve bu katkıyı yaparken gülümsemek, eğlenmek, farketmek ve öğrenmek fiillerinin yaşamsal işlevlerini hayata geçirmek İşte bu kapsamda herkesin duyduğu bu gününü sevdiğimiz hayatı bir radyo gösterisinde görmek için gecelik giyiyoruz Yahut siz halen pijama mı dinliyorsunuz? giderken kim bu EMRE TUNCER?  

858,497Konular
982,562Mesajlar
30,307Kullanıcılar
sinboykaSon üye
Üst Alt