Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Anlamlı Aşk Nickleri

En Anlamlı Aşk Nickleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Anlamlı Aşk Nickleri

Anlamlı Aşk Nickleri

Hayat 3,5 la 4 arasındadırYa ucbucuk atarsın yada dort dortluk yaşarsın

Boyle basit bir dunyada sen benim icin cok ozelsin

Ayak ucumda basladi sevgiSimdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin

Sen dunyaya surgun bir meleksin ve ben seni o kadar cok seveceğim ki bir daha cennetine geri donmek istemeyeceksin

Sen bazen zifiri karanlık gecemin guneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

Gunun ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni cok ozledim

Unutmaki gozleri guzelleştiren rengi değl bakışlarıdır

İnsan vuruldugu zaman değil unutulduğu zaman olur

İnsanlar giyimleriyle ağırlanır konuşmalarıyla uğurlanır

Kurt karın doyurmak icin kopekliğe razı olmaz

Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor

Birine verilen değer uğruna feda edilebileceklerle olculuyorsa ac gozlerini ve etrafına bak gorduğun her şeyi feda edebilirim ama sakın aynaya bakma

Beni terkettigin gun saclarindan bir tel koparip asacagim kedimi beni terkettigin gun kirpiklerinden birini koparip saplayaacagim kalbime ve beni terkettigin gun olecegim

Sevgi cicekciden cicek alıp sevgiliye vermek değildir sevgi cicek yetiştirmektir

Aşk bir dikenli hayat sevenlerdemi kabahat

Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi?

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Seni seviyorum cunku elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi

alıntı

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt