Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Ayrılık Sozleri

En Anlamlı Ayrılık Sozleri
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anlamlı Ayrılık Sozleri

En Anlamlı Yeni Ayrılık Sozleri

Dilerim tanrıdan yuzun hic gulmesin Yıllarca benim gibi sevip sende acı cekesin sevgimi bilmedin suc bende mi! seven ceker acıyı sevmeyen ne bilsin Bana aşktan bahsetme sevmek kim sen kimsin

Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak

Dostluk kolay kurulur ama devam ettirmek zordur Bugun kırdım seni Ama inan istemeden oldu Bu nedenle senden cok, cok ozur dilerim

Bu gece ruyama gir gizlice sımsıkı sar op kokla iyice sonra isyanlar savur kufret guzelce ve sonra cek git gitmen gereken yere yolun acık olsun

Bu gul sana vereceğim son hediyem maalesef ben sana bu gulu verecek kadar alcağım; ama yine biliyorum ki sen bu gulu alacak kadar alcak gonullusun

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol

Bitmesin isterdim umutlarımızBitmesin isterdim duygularımızNe cıkar sel olsa goz yaşlarımızHer şey bitti artık bil bundan sonra

Biz ayrıldık ama şunu unutma yaşadığın şehirde beni sana hatırlatacak cok şey varBaktığın her yer,gorduğun her nokta ve ayak bastığın her toprakta benden bir şeyler varİşte unutamamamın sebebi de bucunku bu şehrin her noktasında bizim anılarımız yaşıyor

Bu duvarlar duysa hıckırığımı belki beni anlardı kalbimde bir umut gonlumde bir alev beni unutana soyleyin beni unutanı ben unutmadım elbet donecek ya donecek yada bu kalp onsuz olup gidecek

Bu yaşamdaki her şey yalan ve sen benim icin bulutlar arkasındaki dokunulmamış bembeyaz bir sevgi yumağısın,ve şunu da biliyorum ki tum sevgime rağmen bu yaşamda sevgisine layık olmadığım tek insan sensinSen ki en guzel sevgilere ve en muhteşem duygulara layıksın

Dağlara duman duman, hasret coker, dağlara goz yaşlarım yağmur olur, yollara gonlumde bin yel eser, uzar gider daha sonlara Ağlama, ağlama sen gozbebeğim, ağlama yalnız seni seveceğim, unutma olsem bile doneceğim, inan gulum sen ağlama

Denizin dibinden bir avuc sevgi cıkarırken vurgun yedi dalgıc ciğer bitse de yurek atmakta cunku sevgi dipte hala ışıldamakta

Dilde soylenecek şarkımı kaldı mecnundan keremden farkım kalmadı artık ecelden de korkum kalmadı beni paramparca kırda oyle git

Mutluluk hakkımdır diyemem artık nasibim ağlamak gulemem artık Senden başkasını sevemem artık kalbime kilit vur da oyle git

Dun Gece Yine Aklımdaydın Saatlerce, once olumu Sonra Sensizliği Duşundum Hic Farkı Yoktu Biberinden, cunku olum Sensizlikse, Sensizlik Zaten olumdu

Dun gokyuzune bir avuc yıldız fırlattım Karanlığında aydınlığım olsun diye Şimdi sensizliği kalbime fırlatıyorum, bıraktığım yerden donesin diye Vazgecilmezim sıra sende gururu bir yere fırlat ve pişmanlığımla sızlayan şu kalbimi mukemmelliğinle donat

Dunyada sevilmiş ve seven nafile bekler Bilmez ki giden sevgililer donmeyecekler Bir cok gidenin her biri memnun ki yerinden donen yok seferinden

Duşlerim vardı gormekten korktuğum, hislerim vardı soylemekten korktuğum, şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum, şimdi sen varsın kaybetmekten korktuğum

Duygular vardır elletilmeyen,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın !!!

Eğer beni bu sokakta, bu mahallede, bu şehirde bulamazsan, sevgilim bil ki ben, gozlerinin daldığı yerdeyim

Eğer bir gun beni unutursan oyle biriyle unut ki sana savurduğum KURŞUNLARIN onune gececek kadar cesur olsun

Eğer bir gun gokyuzunun kara mavi cizgisinde bir kırlangıc surusu gorursen bil ki kanatlarındaki buruk gulumsemelerle ıslak tebessumler benden sana kalanlardır

En mutlu gununde yanında yoksa onunlayken bile onsuzluğu yaşıyorsan bil ki terk edilmişsindir yalnızlığı yaşıyorsun ama bilmeden

En sevdiğim seni ozlemekti,en sevdiğim kendimi ozletmekti,en sevdiğim ellerim arasındaki parmaklarını sımsıkı tutmak,bir yaprak dokumu gibi hafif urkek uşuyerek seninle orada yurumek

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sonuk olur, yakamozlar başka cizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer!

Gecemidir insanı huzunlendiren insan mıdır huzunlenmek icin geceyi bekleyen gecemidir seni bana duşunduren yoksa ben miyim seni duşunmek icin geceyi bekleyen

Eğer birini unutmak istiyorsan, onun adını kumlara yaz, Sabahleyin dalgaların ve fırtınanın onu sildiğini goreceksin Eğer birini seviyorsan, onu kalbine yaz ki hicbir fırtına ya da dalga onu silemesin

Elbet mutluluk elimi tutacak bir gun, elbet şans bana bir kıyak gececek ve ben guleceğim ne yazık ki sen sadece ardımdan bakacaksın kaybına goz yaşı dokeceksin ama merak sen uzulme gulum acı da sevgin kadar gecicidir

En değerli şey sen oldun Ve birden en değersiz İkisini de sen istedin Geldin ve gittin Sadece izlemekle yetindim

En guzel yarınlar senin olsun,omrun mutlulukla dolsun cunku sen buna layıksıneğer gun gelirde beni unutursan inan ki gulum canın sağ olsun

imagesenanlamliayriliksozleri5ad9548e7d053