En Guzel Beşiktaş Sozleri
Ovunmekte cok haklıyız cunku BEŞİKTAŞ‘lıyız!
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kacar, guneş yalnızda olsa etrafına ışık sacar, unutma doğruların kaderidir bu yalnızlık, kargalar suruyle KARTALLAR yalnız ucar!
Bu sene şampiyon gorelim sizi, olmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, olumune seviyoruz biz BEŞİKTAŞ‘ı!
Erkek adam renkli takım tutmaz!
BEŞİKTAŞ‘lı olmayanlara sesleniyorum; Birgun bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapacaksınız
Ne para ne araba ne de manita en buyuk aşkımız BEŞİKTAŞ!
1903 yılında kurulan beşiktaşımızın statlarda soylenen en guzel sozlerinden ve msn icinde yazacabileceğiniz kısa beşiktaş sozlerinden hazırladık Buyrun anlamlı beşiktaş bjk sozleri;
Kara kartalsın goklerde ucarsın, 100 yıldır yaşarsın, Cekemeyenler kıskananlar catlasın, bir Allah ’ım var bir de sen varsın!
Siyahın yanına beyaz koyduk, bu renklere biz baş koyduk, Yağmurda camurda stadları doldurduk, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Gun doğdu hep uyandık stadlara dayandık BEŞİKTAŞ‘ın uğruna bayraklarla donandık, Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, uzerimde eksilmesin bayrağımın golgesi! İşte biz kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gibi olmasın biz kara kartal ’lıyız!
BEŞİKTAŞ‘ım benim biricik sevgilim, soyle senden başka kimim var benim! Seninle ağlarım seninle gulerim, soyle senden başka kimim var benim!
Yerlerde surunduk, cok gece uyumadık, stadın onunde betonda yattık, Stad ’larda ismim, kalelerde resmim, vazgectim hayattan BEŞİKTAŞ‘ım icin…
Oyle bir sevda ki tarif edilmez, kalplere yazmışız, inan hic silinmez!
Dunya hep donuyor, omrumuz bitiyor, BEŞİKTAŞ sevgisi bizde hic bitmiyor!…
BEŞİKTAŞ‘lı isen oğun, değilsen itaat et!
Edirne ’nin yolları taştan, varmı buyuk BEŞİKTAŞ‘tan!
Delikanlı adam renkli takım tutmaz, BEŞİKTAŞ‘ım sen bana babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun…
1903′de doldu yurekler, yer siyah gok beyaz Şampiyon BEŞİKTAŞ!
Yıllarca kahrolsak dertten kederden, bilsek ki kellemiz kopar bedenden, Aşkımız harbiden hemde derinden, asla vazgecmeyiz BEŞİKTAŞ senden!
Fransa ’da doğdu BEŞİKTAŞ‘lı oldu, helal olsun sana PASCAL NOUMA!
Semtimiz erkekler semti, aşık eder herkesi, uzerimde eksilmesin bağrağımın golgesi! İşte biz kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gibi olmasın biz BEŞİKTAŞ‘lıyız!
Bazen huzun bazen keder senin sevgin omre bedel, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
BEŞİKTAAAAŞŞŞŞ BEŞİKTAAAAAAŞŞŞ SALDIR SALDIR BEŞİKTAŞ!
Şampiyon Olamayız BEŞİKTAŞIM Bu Sene, Millet Yine ; Elle – Kolla – Hakemle, Lanet Olsun Boyle Kahpe Duzene…!
Bugun BEŞİKTAŞ İcin Ne Yaptın ?
canaklar ermana decoderler şansala…
Sinemada Erol Taş, Okeyde ara taş, Jokeyde Karataş, Hayatta Beşiktaş!
Yonetim Gazze ’ye otobus kaldır!
felsefemiz aşktır BEŞİKTAŞK ’tan başka aşk yalandır
14 şubat hayal urunudur tek gercek BEŞİKTAŞ tribun ’udur…
Imam Maca Geldi de Biz Camii ’ye mi Gitmedik
gokhan zan ın oğlu olmuş adını bora koymuş
hayatımız fani, olumumuz ani, penaltı olursa, sen kullan baki
Başka sevgileri Pek Gormedi Gozumuz Kutlu Olsun BeşiktAŞKIM Sevgililer Gunumuz…
Tribun Gibisin Guzelim Biletini Basan Giriyor Ama Unutma ki ; BEŞİKTAŞ ’ın Cocukları Tribune Biletsiz ’de Giriyor
Acımak yok Nefret war Tawiz yok İşkence war Fnrbahce yok Beşiktaş waR!
babam SİYAH dedi ben BEYAZ işde boyle başladı buyuk AŞK
Aşkmış,sevgiymiş hepsi yalan… Tek gercek Beşiktaş Ulan!!
Aşkımızı anlayabilmeniz icin,mac gunleri kalbinizin heyecanla carpması gerek…
Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da Ancak birisi oraya suzulerek, diğeri ise surunerek gelmiştir
KimYASAL , Kim Değil Herkes Biliyor — AGucu : 0 – GSaray : 8
senden başka bir sevdada gulmedi yuzumuz, kutlu olsun Beşiktaşım sevgililer gunumuz!!
Bursa iLi dışında bu gezegende bir adet biLe taraftarın yoksa, Beşiktaş ’La aynı cumLe icinde buLunman bir fikstur hatasıdır
biz 12,5 devirirken siz 3,5 atıyordunuz
karıya kıza değil SİYAH ’a BEYAZA ’a AŞIĞIZ!!!
bizim aşkımız mum ışığında gozgoze değil meşale altında omuz omuza
Bizim Dostumuz Cehenneme Gidiyoruz Dedigimizde Neden Degil Ne Zaman Diyendir…
asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var………
BEŞİKTAŞ diyerek sana yuz vurduk, siyahın yanına beyazı koyduk, Yıllardan beridir hep senin olduk, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Gel gunduzle gece olalım, gel gokyuzunde yıldız olalım, Seninle şampiyonluklara koşalım, haydi bastır karakartal ’ım…
Yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana, Sen alemde teksin, değişilmezsin, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Neyleyim cebimdeki milyon parayı, sen şampiyon olmayınca Bazen sevinc bazen keder senin sevgin omre bedel!
Başın one eğilmesin aldırma kartal aldırma, En buyuk sen değilmisin? Aldırma kartal aldırma, kartal aldırma…
Dunyada iki tur taraftar vardır; BEŞİKTAŞ‘lı olanlar ve BEŞİKTAŞ‘lı olduklarının farkına varamayanlar!
biz haykırırken trißunde sevdamıza BEŞİKTAŞ diye, Siz manita kollarında bağırdınız Boş Sevdalara aşk diye…
bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulan…
mecnun bilseydi BEŞİKTAŞ ’ı severmiydi leylayı?
cevrimici ne kadar fenerli varsa…
Fenerli Oğlum Olacağına o Kızım Olsun
Beşiktaş bir gerillanın hayata itirazıdırsusarsa catışma, konuşursa savaş,yazarsa destan,severse devrim olur
Kara topraga Beyaz Kefenle gomulurken yanibasimiza konacak SIYAHBEYAZ atkinin hayaliyle yasiyoruz!!! VAR MI OTESI???
feneri tutacağıma cişimi tutarım
Evlenip balayına gideceğime, bekar kalıp alayına giderim
TRT 1983 Turkıye kupası fınalını Genc febelıler ıcın tekrar verecekmıs
Neylerim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Manitayı
Sevme Beni Kızım Meşale Kokarım,Şarkı Turku Bilmem Beste Yazarım,Tutma Ellerimden Emanet Sanarım Beşiktaşım icin Dunyaları Yakarım!
catışmak sanat olsaydı carşı oscar alırdı
EDİRNEDEN KARSA, JUPİTERDEN MARSA, NE KADAR FENERLİ VARSA…………
Hayatım Simsiyah & HayaLLerim Bembeyaz
mademki fenerlisin bi kere vermelisin
Fenerlimisin? Allah ba$ka dert vermesinimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpng
“beyaz ı haykırabilmek icin “siyah ı destur almak gerek
ışıklar sondugu zaman tum fenerliler guzeldirimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpng(
SEVMEYİ SEVİLMEYİ ASTIM ARTIK, BEŞİKTAŞ İCİN OLMENİN PLANLARINI YAPIYORUM
Bu aşk herşeyden buyuk Bu aşk herşeyden ustun Şampiyonluk sevinci Yaşarız elbet birgun!!!
Manitam icin dunyayı yakarım,BEŞİKTAŞ ’IM İCİN MANİTAMI YAKARIM!
dertler bize sevdalı biz beşiktaşa
al arkana federasyonu ver iki puan ol şampiyon…biz delikanlıyız ul@n
milangaz likitgaz alayı traş uraşma bizimle alırız aygaz yıldırım demiroren ac defteri yaz baba parasıyla başkan olunmaz
Kafalar Guzel,Dillerde Yeni bir Beste Bekle bizi Sivas,Geliyoruz Emanetlerle!!
erken ekilen darıdan kocasından sonra kalkan karıdan lacivertin yanındaki sarıdan hayır gelmez
al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş ’tan,yaşamak istiyorum gencliğimi yeni baştan…
SENİN İCİN YANAN HER MEŞALE BENİM GENCLİĞİMİN GUNEŞİDİR BEŞİKTAŞIM
Oteki sevdalar gibi aldanmışlık değil benimki Hangi sevgili tutarki Beşiktaşımın yerini
Ovunmekte cok haklıyız cunku BEŞİKTAŞ‘lıyız!
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kacar, guneş yalnızda olsa etrafına ışık sacar, unutma doğruların kaderidir bu yalnızlık, kargalar suruyle KARTALLAR yalnız ucar!
Bu sene şampiyon gorelim sizi, olmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, olumune seviyoruz biz BEŞİKTAŞ‘ı!
Erkek adam renkli takım tutmaz!
BEŞİKTAŞ‘lı olmayanlara sesleniyorum; Birgun bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapacaksınız
Ne para ne araba ne de manita en buyuk aşkımız BEŞİKTAŞ!
1903 yılında kurulan beşiktaşımızın statlarda soylenen en guzel sozlerinden ve msn icinde yazacabileceğiniz kısa beşiktaş sozlerinden hazırladık Buyrun anlamlı beşiktaş bjk sozleri;
Kara kartalsın goklerde ucarsın, 100 yıldır yaşarsın, Cekemeyenler kıskananlar catlasın, bir Allah ’ım var bir de sen varsın!
Siyahın yanına beyaz koyduk, bu renklere biz baş koyduk, Yağmurda camurda stadları doldurduk, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Gun doğdu hep uyandık stadlara dayandık BEŞİKTAŞ‘ın uğruna bayraklarla donandık, Semtimiz erkek semti aşık eder herkesi, uzerimde eksilmesin bayrağımın golgesi! İşte biz kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gibi olmasın biz kara kartal ’lıyız!
BEŞİKTAŞ‘ım benim biricik sevgilim, soyle senden başka kimim var benim! Seninle ağlarım seninle gulerim, soyle senden başka kimim var benim!
Yerlerde surunduk, cok gece uyumadık, stadın onunde betonda yattık, Stad ’larda ismim, kalelerde resmim, vazgectim hayattan BEŞİKTAŞ‘ım icin…
Oyle bir sevda ki tarif edilmez, kalplere yazmışız, inan hic silinmez!
Dunya hep donuyor, omrumuz bitiyor, BEŞİKTAŞ sevgisi bizde hic bitmiyor!…
BEŞİKTAŞ‘lı isen oğun, değilsen itaat et!
Edirne ’nin yolları taştan, varmı buyuk BEŞİKTAŞ‘tan!
Delikanlı adam renkli takım tutmaz, BEŞİKTAŞ‘ım sen bana babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun…
1903′de doldu yurekler, yer siyah gok beyaz Şampiyon BEŞİKTAŞ!
Yıllarca kahrolsak dertten kederden, bilsek ki kellemiz kopar bedenden, Aşkımız harbiden hemde derinden, asla vazgecmeyiz BEŞİKTAŞ senden!
Fransa ’da doğdu BEŞİKTAŞ‘lı oldu, helal olsun sana PASCAL NOUMA!
Semtimiz erkekler semti, aşık eder herkesi, uzerimde eksilmesin bağrağımın golgesi! İşte biz kotu gunde hep omuz omuzayız, ovunmek gibi olmasın biz BEŞİKTAŞ‘lıyız!
Bazen huzun bazen keder senin sevgin omre bedel, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
BEŞİKTAAAAŞŞŞŞ BEŞİKTAAAAAAŞŞŞ SALDIR SALDIR BEŞİKTAŞ!
Şampiyon Olamayız BEŞİKTAŞIM Bu Sene, Millet Yine ; Elle – Kolla – Hakemle, Lanet Olsun Boyle Kahpe Duzene…!
Bugun BEŞİKTAŞ İcin Ne Yaptın ?
canaklar ermana decoderler şansala…
Sinemada Erol Taş, Okeyde ara taş, Jokeyde Karataş, Hayatta Beşiktaş!
Yonetim Gazze ’ye otobus kaldır!
felsefemiz aşktır BEŞİKTAŞK ’tan başka aşk yalandır
14 şubat hayal urunudur tek gercek BEŞİKTAŞ tribun ’udur…
Imam Maca Geldi de Biz Camii ’ye mi Gitmedik
gokhan zan ın oğlu olmuş adını bora koymuş
hayatımız fani, olumumuz ani, penaltı olursa, sen kullan baki
Başka sevgileri Pek Gormedi Gozumuz Kutlu Olsun BeşiktAŞKIM Sevgililer Gunumuz…
Tribun Gibisin Guzelim Biletini Basan Giriyor Ama Unutma ki ; BEŞİKTAŞ ’ın Cocukları Tribune Biletsiz ’de Giriyor
Acımak yok Nefret war Tawiz yok İşkence war Fnrbahce yok Beşiktaş waR!
babam SİYAH dedi ben BEYAZ işde boyle başladı buyuk AŞK
Aşkmış,sevgiymiş hepsi yalan… Tek gercek Beşiktaş Ulan!!
Aşkımızı anlayabilmeniz icin,mac gunleri kalbinizin heyecanla carpması gerek…
Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da Ancak birisi oraya suzulerek, diğeri ise surunerek gelmiştir
KimYASAL , Kim Değil Herkes Biliyor — AGucu : 0 – GSaray : 8
senden başka bir sevdada gulmedi yuzumuz, kutlu olsun Beşiktaşım sevgililer gunumuz!!
Bursa iLi dışında bu gezegende bir adet biLe taraftarın yoksa, Beşiktaş ’La aynı cumLe icinde buLunman bir fikstur hatasıdır
biz 12,5 devirirken siz 3,5 atıyordunuz
karıya kıza değil SİYAH ’a BEYAZA ’a AŞIĞIZ!!!
bizim aşkımız mum ışığında gozgoze değil meşale altında omuz omuza
Bizim Dostumuz Cehenneme Gidiyoruz Dedigimizde Neden Degil Ne Zaman Diyendir…
asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var………
BEŞİKTAŞ diyerek sana yuz vurduk, siyahın yanına beyazı koyduk, Yıllardan beridir hep senin olduk, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Gel gunduzle gece olalım, gel gokyuzunde yıldız olalım, Seninle şampiyonluklara koşalım, haydi bastır karakartal ’ım…
Yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana, Sen alemde teksin, değişilmezsin, BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Neyleyim cebimdeki milyon parayı, sen şampiyon olmayınca Bazen sevinc bazen keder senin sevgin omre bedel!
Başın one eğilmesin aldırma kartal aldırma, En buyuk sen değilmisin? Aldırma kartal aldırma, kartal aldırma…
Dunyada iki tur taraftar vardır; BEŞİKTAŞ‘lı olanlar ve BEŞİKTAŞ‘lı olduklarının farkına varamayanlar!
biz haykırırken trißunde sevdamıza BEŞİKTAŞ diye, Siz manita kollarında bağırdınız Boş Sevdalara aşk diye…
bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, BEŞİKTAŞ ulan…
mecnun bilseydi BEŞİKTAŞ ’ı severmiydi leylayı?
cevrimici ne kadar fenerli varsa…
Fenerli Oğlum Olacağına o Kızım Olsun
Beşiktaş bir gerillanın hayata itirazıdırsusarsa catışma, konuşursa savaş,yazarsa destan,severse devrim olur
Kara topraga Beyaz Kefenle gomulurken yanibasimiza konacak SIYAHBEYAZ atkinin hayaliyle yasiyoruz!!! VAR MI OTESI???
feneri tutacağıma cişimi tutarım
Evlenip balayına gideceğime, bekar kalıp alayına giderim
TRT 1983 Turkıye kupası fınalını Genc febelıler ıcın tekrar verecekmıs
Neylerim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Manitayı
Sevme Beni Kızım Meşale Kokarım,Şarkı Turku Bilmem Beste Yazarım,Tutma Ellerimden Emanet Sanarım Beşiktaşım icin Dunyaları Yakarım!
catışmak sanat olsaydı carşı oscar alırdı
EDİRNEDEN KARSA, JUPİTERDEN MARSA, NE KADAR FENERLİ VARSA…………
Hayatım Simsiyah & HayaLLerim Bembeyaz
mademki fenerlisin bi kere vermelisin
Fenerlimisin? Allah ba$ka dert vermesinimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpng
“beyaz ı haykırabilmek icin “siyah ı destur almak gerek
ışıklar sondugu zaman tum fenerliler guzeldirimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpngimagesenanlamlibesiktassozleri5b042268a3bbfpng(
SEVMEYİ SEVİLMEYİ ASTIM ARTIK, BEŞİKTAŞ İCİN OLMENİN PLANLARINI YAPIYORUM
Bu aşk herşeyden buyuk Bu aşk herşeyden ustun Şampiyonluk sevinci Yaşarız elbet birgun!!!
Manitam icin dunyayı yakarım,BEŞİKTAŞ ’IM İCİN MANİTAMI YAKARIM!
dertler bize sevdalı biz beşiktaşa
al arkana federasyonu ver iki puan ol şampiyon…biz delikanlıyız ul@n
milangaz likitgaz alayı traş uraşma bizimle alırız aygaz yıldırım demiroren ac defteri yaz baba parasıyla başkan olunmaz
Kafalar Guzel,Dillerde Yeni bir Beste Bekle bizi Sivas,Geliyoruz Emanetlerle!!
erken ekilen darıdan kocasından sonra kalkan karıdan lacivertin yanındaki sarıdan hayır gelmez
al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş ’tan,yaşamak istiyorum gencliğimi yeni baştan…
SENİN İCİN YANAN HER MEŞALE BENİM GENCLİĞİMİN GUNEŞİDİR BEŞİKTAŞIM
Oteki sevdalar gibi aldanmışlık değil benimki Hangi sevgili tutarki Beşiktaşımın yerini