Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Damar Sozler

En Anlamlı Damar Sozler
0
190

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Anlamlı Damar Mesajlar,

En Anlamlı Kapak Sozler,

Zaman omrumu alıp gitsede sessizce, seni kalbimden alamayacak yeminliyim aşkımın ustune

Dertlerim deniz misali durgun ve sessiz, her sessizliği acılar icinde boğuyor nefesimi ve her nefesimde cığlıklarım yukseliyor sensizliğe

Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar Sus ve itaat et!

SeNi aDam eDerdim ama coktaN kopeğim oLmuşsun, ne luzmu var!

Entel dantel ayakları bilmeyiz biz ama her kahvehanede masamız her karakolda ismimiz her guzel kızda resmimiz vardır

Bu kalp sensiz atmasını bilmiyor, bu beden sensiz sıcaklığı hissetmiyor, gozlerimde hayalin var aglasamda silinmiyor

Guzel Sozleri Değil Seninle Guzel Olabilecek Sozleri Yazıyorum Sana Birtanem, Sen Kelimelere Anlam veren guzelliksin!

Seni duşunurken ya bir tebessum yapışıyor yureğimden yuzume , ya gozlerim dayanamıyor olumcul hasretine baktığım herşey gorduğum hic bir şey sana benzemiyor Hic bir acı hic bir hasret seninki kadar olumcul olamıyor

Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, Bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir

Bu dunya yalanci bir dunyadir, gozleri gormeyen asik olandir, gorduklerimizin hepsi yalandir, Allahim bu yolcuyu uyandir

Senin marka olduğun yerde ETİKETİ BEN KOYARIM!

Buranın havası bozuldu! Biri ışığı acsın, fotosentez zamanı!

Sensizliği kabullenemez gozlerim, gozyaşlarım sel olur sensizliğe kaybolurum, sozlerim muhur olur mechul yarınlara yol alırım!

BuRda etiKet gecmeZ ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe!

SendeKi guzeLLik ne ki, bendeKi aşkıN yaNınDa

İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en buyuk intikam duyGuLarını dize getiRir

Benim Can damarımdır senin gozlerin, gozlerinde bir yaş olmak isterim, o gozlerde hayata seninle bakmak isterim, sen tek hayatımsın ne olur anlar sevgilim

Her gece duşunurum seni, belki ozlersin donersin geri, seni unutamadığımı biliyorsun vefasız sevgili, haydi yeniden tut ellerimi!

Sana yazdım sozlerimi sadece sana! Sensizlik Olmuyor cekilmiyor bu yalan Hayatta! Al herşeyim senin olsun, sensiz bu dunya bana haram olsun!!

Bugun gozlerimin hayata kustuğu gundur, bugun nefes alırken aldığım nefes ile boğulduğum tek gundur, bugun Sensizliğimin ilk gunudur

Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ?

Arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!

AşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa!

Ayrılığın tadını sen gidince anladım, sensizliğin kahrını gozyaşlarımla suladım, belki bir gun donersin diye kalbime bir umut bağladım, umudumun adı sensin kalbimden cıkaramadığım

Gururuma değil sana yenildim, gozyaşlarımın tek sebebi sensin vicdansız sevgilim

İtLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim

GuLmek bir tek oNa yakışıyoR!

ADam oL oyLe Yaz!

Yazmak tarzım değil! cizerim

Sana bağlanmak hayata sıkıca tutunmaktır, seni beklemek yarını umitle beklemek gibidir sevgilim

Yorgun gozlerimin canlı renkleri sensin, uşuyen ellerimin sıcaklığıdır ellerin, bir guluşun yeter sevgilim, Sensin benim Cennetim!

Sen olmasaydın ben yaşayamazdım, sen olmasaydın aşk nedir anlayamazdım, tek nefesim sensin benim, sensiz derbederim sevgilim

Sensizlikmi zor olan, yoksa senin yaşadığını bilerek sensiz yaşamaya devam etmekmi zor olan hangisi daha cok acı veriyor bilmiyorum

Bilirimki sensizlik olumdur bana, bilirim ki gozlerin gozlerimde olmaz ise haram olur bu dunya bana goremem sensiz hayatı yalnızlığımda

Biz akıL vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz Değer verdikmi karşıLığını isteriz

SeN duşunursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu!

HaLa anLamadın 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez HamuRunda yok deLikanLıLıK