Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Güzel Sözler Facebook

En Anlamlı Güzel Sözler Facebook

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Facebook En Manalı Hoş Sözler

Ölüm kazanç başım üstüne, çekerim bin dert dert üstüne, dayanırım inan her şeye lakin sensiz olamam

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya geceKurşun ya alnından vurmalı veya namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı ya da hiç olmamalı

Bir Zamanlar karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım Şimdi ise yağmurlar gözyaşım, karanlıklar sırdaşım oldu

Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, o vakit ne karanlık korkutur seni ne de acımasız soğuk üşütür Sevgimin sıcak elleri ellerindedir

Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan Hayatta yalnızca bir kere görülebilen şahane bir rüyasın sen

Bırak da aksın süre bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın yaşam inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler

Senin gibi birini değil , yalnızca seni aradım ben

Hesapsızca konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır

İnsan fırsatların gelmesini bekler , fırsatlarda insanın gelmesini Fırsatlar bekler , insan bekler , kazanan daima gerekçe olur

Aşk acısı taşımayan kalp ya deliye aittir veya ölüye

Şu kalbim hayatta hiç kimseyi böyle sevmedi hiç kimdseye böylesine yenilmedi nee
yapsam ne söleysem dinletemedim kalbime çünkü o kalbim seni sevdi

Ayna benim en iyi arkadaşımdır Çünkü ben ağladığımda, o katiyen gülmez

Dibini görmediğin suya atlamadığın gibi, Sonunu bilmediğin sevgiye teslim etme kendini

hiç kimseye güvenmeBEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır

Kendi ayıplarını, kusurlarını düşünmekten, başkalarının ayıplarını araştırmayana müjdeler olsun!

Beni mutlu etmeye alıştırma , benimle mutlu ol!

Mutluluğun gözü kördür , yalnızlık sağır Ondandır biri tökezleyerek yürür , öbürü uykusunda bile bağırır

Parası olan pazardan, imanı olan mezardan korkmaz

Unutma , tepecik altında inmek kolaydır lakin görünüm tepeden seyredilir

İnsan yaşamı boyunca bir kişiyi sever Önceki ve sonrakiler ; birer arayış , kaçış veya aldanıştır

Öyle kolay sanat değildir uyumak,onun uğruna tüm gün açıkgöz durmak gerek *

858,498Konular
982,025Mesajlar
30,005Kullanıcılar
Üst Alt