Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı İyi Geceler Mesajları

En Anlamlı İyi Geceler Mesajları
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Anlamlı İyi Geceler Mesajları

En Anlamlı İyi Geceler Sozleri

Elimden gelse Şu Yıldızlara Adını Yazarım, işte O zaman Geceler Bile Seninle Anlam Kazanır Birtanem iyi geceler

Sen Yokken Yanımda, gecelerin tatdı, tuzu hayalin olur sevgilim iyi geceler :love

Ruyaların icinde Seninle Yaşanmamış Anları yaşamak Dileğiyle iyi Geceler Sevgilim

Senin Kadar Tatlı Bir Ruya Gormek icin butun gun uyumak isterdim aşkım imagesenanlamliiyigecelermesajlari5ad9534ab4ae6png iyi geceler mjksss

Seninle Yaşadığım Hayat Gorduğum veya goreceğim en guzel ruyalara bedel Sevgilim iyi Geceler

Yalan Hayatta Yaşadığım tek Gercek Ruyasın Sevgilim Bu Ruyadan Asla Uyanmak istemiyorum

Huzur Dolu gecelerimin, Tatlı Ruyalarındaki Ruyaları tatlandıran Ten varlıksın, iyi geceler Sevgilim :love

Seninle Başladığım Bugune Seninle Bitirmenin Vermiş Olduğu Sevincle, Devam Etmek icin Senin kadar tatlı Bir ruya gormenin hevesi icindeyim ruyalarımın en tatlı sahibi seviyorum seni iyi geceler

Bugun de Başımı Yastığa Bana Vermiş Olduğun Mutlulukla Koyuyorum, Yarın ise Hayata Bana Verdiğin Huzurla Uyanacağım Seni cok Seviyorum Canım Benim iyi Geceler HerşeyiMmMmM

Yuce Rabbim En Guzel Ruyaları Sana Mutlulukları Hayatına Huzuru ise Yaşadığın Hayata Bağışlasın iyi Geceler Sevgilim

Gecenin Cekilmez Soğukluğu Seninle Vız Gelir bana Her Başımı yastığa Koyduğumda Dualarım Sadece Sana Birtanem Seviyorum Seni iyi geceler

Bir Gune Seninle Başlayıp Bu Gunude Seninle Bitirmenin vermiş Olduğu Huzurla yastığa Başımı Koydum ve Sana tatlı Ruyalar Gormen icin dua ediyorum Sevgilim iyi geceler

Gozlerinde Yalakadım Hayatı Bırakmam, Sozlerinle Başladı Kalbim Atmaya Durduramam Sadece Sabahların Yakıcı Guneşine Değil gecelerin Soğuk Sessizliğinede Anlattım Aşkımı Şimdi Olduğu Gibi Seviyorum Seni iyi geceler Birtanem

Yaşadığım Kadar Değil Yaşattığın kadar Seviyorum Seni Bebeğim Bu Gece de Dualarım Seninle Benim yaşama Sebebim Sensin iyi Geceler Aşkım

Ruyalarda hayal Ettiğim Hayallerimi Gercekleştirmek icin Sevdiğim Yaşama Sebebim İyi Geceler

Hayatı Seviyorsam Anlamı Sen Olduğun icin Seviyorum geceleri uyuyorsam Sabaha Adınla Başlamak icin uyuyorum biriciğim iyi geceler

Sabahların guneşi kalbini gecelerin Yıldızları ise Gozlerini Anımsatır Bana herşeyim iyi Geceler

Bir Muzik Calıyor icimde Adı Aşk Nağmeleri ile Suslenmiş, Bir Aşk var Kalbimde Adı Seninle Başlar Sonunu Sadece olum yazar Seni Seviyorum Birtanem iyi Geceler

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt