Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Sevgi Sözleri

En Anlamlı Sevgi Sözleri
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En Anlamlı Sevgi Sözleri Bu yazı anlamlı sevgi sözlerine yer vermektedir En anlamlı sevgi sözleri arıyorsanız dürüst sayfadasınız 2019 Hoş sözler arasından sizler için en anlamlı mesajlardan oluşan sözleri sizler için sunuyorum Bu hoş sözleri ister facede isterseniz msn iletisin de kullanabilir bedel verdiğiniz kişiyi fazla mutlu edebilirsiniz 1549098777 1549098777 enanlamlisevgisozleri5c555f1dd81faenanlamlisevgisozleri5c555f1dd81fa enanlamlisevgisozleri5c555f1dd81fa Ağırdır sevmelerim her kalp taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken istek tutmadım birincil kez yalnızca teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!! Seni sevmek acıların en büyüğü olsa lüzum,seni düşünürken ağlamak yaşanabilecek en büyük mutluluk çağırmak Bir serçeydim sürüden bölünmüş, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş Aşk günah olmayacak değin masum, esir olmayacak değin özgürlük, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak değin yakın, tek başına yaşanmayacak dek takımdır… Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun süre ayakta kalamazlar Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın Ne vakit gelirsen gel,başıma taç olursun Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN… Ya Sözlerin Aklımda, Veya Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Veya Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya Da Çok Özlüyorum, Ya Arzulamak Fazla Güzel, Yada Özlenen Fazla ÖZEL… Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine tarafından uğurlu, bana göreyse zavallısın! İçinde pek bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngözlerin daima gülsünonuda kalbinde o kadar bir saklaki gerçekten isteyen bulsun Yaşamak özlemsiz, açlık sevgisiz, sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm hoşlanmak daima beraber almak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir Dertlerin kum tanesi değin küçük, sevinçlerin nisan yağmurları değin bol olsun ve öylesine mutlu ol ama gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun Hoççakal Allah a itimat ol tabii fakat Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam lakin işine yararsa? Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a bile bile Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem… Dünyanın en güzel şeyini sana tahsis etmek isterdim, Lakin seni sana nasıl verebilirim ki? Kalbinde yer yahut Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim O sadakatsiz kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim… Yaşam bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o vakit her yer yeşerecek Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim? Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne değin sevdiğimi soracak olsaydın, inan ancak birtanem her gün yağmur yağardı Ahali tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu, tümü gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? Seni bulmaktan fazla çağırmak isterim! Seni sevmeden önce iyi anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana daima baştan açmak isterim Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, dahası aşk vardır seni anlatır Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına küçücük bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen inanılmaz bir rüyasın! Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin dek yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!  

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt