Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Anlamlı Şiirler Kısa

En Anlamlı Şiirler Kısa
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En Anlamlı Kısa Şiirler

Kısa ve anlamlı şiirler arıyorsanız sizler icin hazırladığımız şiirleri gozden gecirebilirsiniz aradığınız şiiri burada bulabilirsiniz

Gulsuz Gun Seheri

solgun gule bulbul otmez
gulsuz gun seherinde
bir sızısın ki icimde
bir yarasın derinde

AŞK ŞARKISI

Ellerini ver, opeceğim,
Binlerce el icindeyim,
Şu beyaz cizgilerden gideceğim
Ellerini ver, ellerini
Seni oldureceğim

Gozlerinden gireceğim,
İcinde yer edeceğim
Sana oradan sesleneceğim;
Ellerini ver, ellerini
Seni oldureceğim

Ozdemir Asaf

ANMAK UNUTMAK

İki tur nokta var
Biri onune ve ardına bakar,
Biri ardına bakmaz,
Ardını noktalar

SUSMAK

Bir insan olsun
Olsun da burada
Bir insan olsun
Orada

Nerede olursa olsun
Bir insan
Gitse olsun, kalsa olsun
Giderse olan, gitmezse duran

Aranır bir insan bir insani
Arar bir insani bir insan

Soylenemiyor cok şey
Susmadan

YETER Kİ SEV!

Şimdi sev ki,
Anla aşk acısını
Ara ki bul
Kırık bir kalp anısını
Don bak ardında bıraktığın yığına
Kanlı bir cift elin,uzattığı yarına

Similar threads

En guzel Aşk İle İlgili Şiirler AŞK Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin, Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin Bir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur; Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin Ozdemir Asaf AKIL GOZU Seni bulmakdan once aramak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Kısa Anlamlı Şiirler En Guzel Kısa Şiirler Bir pınarsın icilen ama hic kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan ozlenen sen, ozleyen sen, ozleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan Her şey sağır icimde ne şiir ne musiki Dunyadan bezginliğim dunyalar kadar eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Anlamlı Kısa Şiirler Kısa ve Anlamlı Şiirler Gozlerine uygun renk bulamadım Hangisi olsa icim yanıyor Tenine uygun cicek bulamadım Hepsi kokusunu senden alıyor Dun kopan bir yapraktı,duşen bir kuru daldı Bugunden guzel değil bulacağın yarında Ac ellerini bir bak yanan avuclarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Veremle Savaş Eğitimi Haftası Hakkında Kısa Anlamlı şiirler Verem haftası ile ilgili en guzel şiirler Kan Şiiri Once oksuruverdim, Oksuruverdim hafiften, Derken ağzımdan kan geldi, Bir ikindi ustu, durup dururken Meseleyi o saat onladım, Anladım ama, iş işten gecmiş ola! Şoyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
En Anlamlı En Guzel Şiirler, Canakkale Şehitlerine Şu Boğaz harbi nedir? Var mı ki dunyada eşi? En kesif orduların yukleniyor dordu beşi Tepeden yol bularak gecmek icin Marmaraya Kac donanmayla sarılmış ufacık bir karaya Ne hayasızca tehaşşud ki ufuklar kapalı! Nerdegosterdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,505Konular
982,808Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt